Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може само индекс од другарот, или треба и тој да дојде?Овој го купив од B-Watch, кој сеуште не слушнал, има попуст 50 %, со десетка во индекс. Може и да најдете другар што има нормално.
![]()
Треба да дојде.Може само индекс од другарот, или треба и тој да дојде?
Kolku go zema ako ne e tajna.Може само индекс од другарот, или треба и тој да дојде?
Si pisal deka uste ti raboti.Pa mojot od 200 denari raboti veke 3 godini.Ako ovoj tolku trae ebati rabotaМинатата година исто така со таа акција, 10-ка во индекс, си купив ваков саат и искрено малку задоцнив, дури во јуни го земав, па немаше ни избор, но, многу ми се погоди и саатот уште си работи беспрекорно. Единствена маана му е рамчето, кое во последниов период малку се излупи кај стегнувачот, па така ќе мора да го сменам, ама тоа е нормално.
![]()
Немаш љуфка друже кој било edifice модел да го земишконгретно тој модел има доста интересни новини блутот гпс, али на кој му е до тоа, едноставно ако ти прави кеиф моделот земај го, тоа е тоа. По која цена го најде ?
16k е грабеж цена, земај го . На ebay се движи >320$.Гo имa вo my-time e 20990 a вo чaсoвничaр вo гoрче петрoв рече ке ми гo дoнесе пo ценa oд 16000 ијлaди