извини не ми е јасно!ако може?/прво ти го пронашле,па пасле плати,или прво плати па после го пронашле??по кој редослед,колку долго чекаше за да ти го достават документот дома и колку те чинеше???фала[DOUBLEPOST=1428345721][/DOUBLEPOST]ДО СИТЕ .мислам дека многу не ме разбраја претходно на тоа што го напишав...прво тоа што го напишав ми е директно од ПЕТАР КОЛЕВ ве молам информирајте се кој е тој и што прави,имате youtube internet плус човекот одржува собири секој месец (еден ден во месецот) во секој град.второ како што кажа ИМА ЛОТАРИЈА НО НЕ НЕ НЕ НЕ НЕМОЖАТ СИТЕ ДА ДОБИЈАТ НА ЛОТО мора некој да има и е“**“**н бидејки ке реагирала ЕВРОПА.трето ОНИЕ ШТО ИМААТ документи само од први братучеди,татко,мајка,брат,сестра,воена,венчаница,крштеница...НЕ ЧЕКАЈТЕ НОСЕТЕ ГИ....кога напишав ние од 2012 мислев на оние што се "ГОЛИ" (што немаме никакви документи) И ЕДЕН АПЕЛ ВЕ МОЛАМ...НА 18 ти ВО 13:00 час ВО БИТОЛА НА КОКТЕЛ.СОБИР.нормално со организиран превоз,ке дојдат пола буг.влада за да ве видат и слушнат,ке има 2000 луге можеби повеке како што кажуваат,ЗАПАМТЕТЕ молиме НИЕ не ТИЕ..//////зборовите на ( ИСУС-БАРАЈ ЗА ДА ДОБИЕШ,БАРАЈ УШТЕ КЕ ДОБИЕШ УШТЕ ) /////ова го пишував во ефект ИЗВИНЕТЕ ако некого НЕСАКАЈЌИ сум НАВРЕДИЛ И БЛАГОДАРАМ...