Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Денес белите тепаа со резултат 6-3. Само последниот гол не е снимен затоа што ми снема меморија во телефонот :nesumjas:
Еве ги головите

Целото видео ќе го добиете утре :)
Сериозно очекуваш математика некогаш да положиш а незнаеш да броиш бе? Како додека игравме резултатот беше 5-4 после тоа и 6-5 а на крај завршило 6-3???
Абе Донев бе и тука ли почна мајндгемс да правиш

Сериозно очекуваш математика некогаш да положиш а незнаеш да броиш бе? Како додека игравме резултатот беше 5-4 после тоа и 6-5 а на крај завршило 6-3???
Абе Донев бе и тука ли почна мајндгемс да правиш
Сигурен си? :D

2 разлика изгубивме али нвм :) Многу лоша партија од моја страна.... ае нека помине коленово па наредна подобро (y)

Е aјде ќе видиме целoтo кoгa ќе гo стaвaм. Или јaс не сум ги приметил сите, или Виксa и Стефaн не мoжaт дa прифaтaт пoрaз кo штo требa :D

Па за нив бе 7-5, не за нас. 6-4 или 7-5, битно 100000000000000000% два разлика беше.

Да да, @[In]kognito и @Redhead помогнаа многу со снимањето. Еве се што имаше. На почетокот колку што знам немаше голови, а на крајот не е снимен само еден за белите. Па барајте ги сега тие што сум ги пропуштил :D

Да да, @[In]kognito и @Redhead помогнаа многу со снимањето. Еве се што имаше. На почетокот колку што знам немаше голови, а на крајот не е снимен само еден за белите. Па барајте ги сега тие што сум ги пропуштил :D

Тој од белите го снимив на мобилниот на Левакот. [emoji1]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom