Покер

newcastle

Shearer
Член од
23 декември 2014
Мислења
448
Поени од реакции
337
Се регистрирав на NetBet. Ја симнав апликацијата, играв 20тина минути и склучив. Подоцна се уклучив пак но цело време ми стои заглавено на Loading Tables, или Loading Rooms.

Шо му е проблемот?
Davat li na netbet nekoj bonus za novi igraci ili mora da napravis depozut

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Тие бонуси за нови играчи без депозит се глупости бидејќи треба да го свртиш околу 50 пати за да може да ги повлечеш парите ... т.е ќе мора да направиш од 100-300 поени зависи на кој покерсајт ти дале бонус .е сега поените не се прават лесно зависи од сумата со која влегуваш на турнирот или доколку играш кеш гејм каде си лимитиран на маси со блинда 0.01-0.02 $ ... На покерстарс на турнир од 1$ земаш околу 0.60 поени .

Член од
16 април 2014
Мислења
7.300
Поени од реакции
11.608
дали на покерстарс може директно да се поврзеш со картичка т.е да префрлаш директно од картичка на акаунт? знам дека за со манибукерс може ама вака ?

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
дали на покерстарс може директно да се поврзеш со картичка т.е да префрлаш директно од картичка на акаунт? знам дека за со манибукерс може ама вака ?
Може . со Виза или Мастеркард .

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Имаш вадено ? Сакам да уплатам подобра сума.
Некој проблем со закониве нема да има? нели забранија да се коцкаме онлајн ?
Затоа преку скрил ќе си депозитираш .

newcastle

Shearer
Член од
23 декември 2014
Мислења
448
Поени од реакции
337
koj saka da mu kazam eden sajt za poker da se registrira preku mene neka mi go pise meilot

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
И што се добива ако се регистрира преку тебе ?

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
dobivate tiketi za igra plus dolari za pocetnici za igranje kes igra...taka moze da se napravat dobri pari
Прочитај колку поени треба да направиш за да ги извадиш парите и плус депозит мора да направиш... а поени не се собираат така лесно .

newcastle

Shearer
Член од
23 декември 2014
Мислења
448
Поени од реакции
337
Прочитај колку поени треба да направиш за да ги извадиш парите и плус депозит мора да направиш... а поени не се собираат така лесно .
jas veke imam napraveno depozit nemora nikakvi poeni so samata registracija dobivas za igra i plus tiketi ti napravi pari i so 10 dolari depozit gi vadis

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Nekoj da prodava cipovi za texas na fb?

Kajgana Shop

На врв Bottom