Драга,
ако не е првоаприлска шега, прочитав дека гуруто Стеф ќе отвора фитнес или незнам што ...има сите ѕенцки да ги опраи како теткава.
Како тргнало се да оди напред во државава, така и спортот ни оди, јбг ме потсетува настанов на приказната каде што Ѓорѓи Колозов, од козар стана ѕидар, па граѓата на трупчиња за во оган ја исече, а и волци го натераа да црта
После 10 часа пат стигнавме до целта. Свекрвица!
Машкиот си легна, мене ме опиваат. Свеки со душа чека да дојдам и да пиеме вино. Јас „не“, таа става. Ме налева. Ме тестира! Со години паѓам на тестот.
Во турскиве серии скоро никогаш не можеш да видиш кадар со двајца, конверзација еден на еден и такви ми ти работи. Секогаш на сценава мора да има чопор луѓе Исто како припадници на една етничка група кога ќе дојдат на забар 10 души а реалноста вели дека само кај еден треба да се работи. Или па кај тетин ми на гинеколог еднаш девојка кога ја донесоа петорица мажи и не сакаа да излезат за време на прегледот
Иде викенд, мора да се оди до кладилница со другарите, како што знаат да пишуваат по 5-6 лифчиња, откако ќе завршат со првото ќе им побарам да го видам, во смисла да препишам некоја утакмица од нив, на крајот од последната утакмица кај шифрата ќе пишам "убава си" а кај тип ќе пишам "моја", и ќе му го дадам лифчето назад да оди да си го уплати, he will never now what is coming for him, баш како на сликава:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.