Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Кое тролање е ова само...можам да замислам колку баби од памет се извадиле и почнале да се крстат кога го виделе возачот на "Последното патување"
11102914_783796991704798_4549309798076909563_n.jpg

Драга,
ако не е првоаприлска шега, прочитав дека гуруто Стеф ќе отвора фитнес или незнам што :shook:...има сите ѕенцки да ги опраи како теткава. :D
Како тргнало се да оди напред во државава, така и спортот ни оди, јбг ме потсетува настанов на приказната каде што Ѓорѓи Колозов, од козар стана ѕидар, па граѓата на трупчиња за во оган ја исече, а и волци го натераа да црта :D

Последно уредено:
И конечно за прв пар во животот си направив Феизбук!! [Апр(ил)x4]

После 10 часа пат стигнавме до целта. Свекрвица!
Машкиот си легна, мене ме опиваат. Свеки со душа чека да дојдам и да пиеме вино. Јас „не“, таа става. Ме налева. Ме тестира! Со години паѓам на тестот.

Во турскиве серии скоро никогаш не можеш да видиш кадар со двајца, конверзација еден на еден и такви ми ти работи. Секогаш на сценава мора да има чопор луѓе :cautious: Исто како припадници на една етничка група кога ќе дојдат на забар 10 души а реалноста вели дека само кај еден треба да се работи. Или па кај тетин ми на гинеколог еднаш девојка кога ја донесоа петорица мажи и не сакаа да излезат за време на прегледот:ban:

Ако во другите земји потребно е да се прелие чашата за да се промени нешто,во Македонија треба да ни се поплави цела куќа за да смениме нешто:vrtioci:

Иде викенд, мора да се оди до кладилница со другарите, како што знаат да пишуваат по 5-6 лифчиња, откако ќе завршат со првото ќе им побарам да го видам, во смисла да препишам некоја утакмица од нив, на крајот од последната утакмица кај шифрата ќе пишам "убава си" а кај тип ќе пишам "моја", и ќе му го дадам лифчето назад да оди да си го уплати, he will never now what is coming for him, баш како на сликава:

img

Will be back со импресии.

Пу да ви ебам неиновативните фиромјани.
- Докторки
- Џандарки
- Мачкици
- Курви
- Каубојки
- Женска верзија од Ангел и Ѓавол

Од друга страна машките се уште понеиновативни и или имаат обоено нешто на фаца или стаено превез налик Зоро и мислат дека се маскирани.

Нешо у тренд е сеа маливе деца да ги снимате као викаат мама па да ги качуете видеата на фб?

Ти еам и мајки и сфе, а ептен поштуем мајка у тренерки у парк...

ДК
Дали само јас гледам поврзаност помеѓу House of Cards и политикиве на владава наша?

Прво мучки со едукација, па јавни скандали следно на листата "America Works" и кај нас еквивалент „Македонија Вработува“

Гарант има некој во позадинца што влече конци инспириран од настаните во серијата :pos::pos::pos:
8c34dabe7db57966b4ff55699e3d12cb344571f052fd56381289ddf75f1aa9aa.jpg

Кеј,

Да бев основно, за денов ќе добиев 5+!
Аааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Во продолжение на вестите, убаво ми е. :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom