Хороскоп, хороскопски знаци (општо)

Што сте во хороскоп

• Вкупно гласачи
    1.375
H

HITCH

Гостин
Јас сум знак: Вага, подзнак: Близнаци и месечина: Рак и толку знам од хороскопот :pos: :pos: :pos: сакам да читам хороскоп, ама никогаш не ми погодуваат :pos: :pos: :pos: шала на страна ич не се замарам со хороскопи, со предвидувања, тоа ми е глупост, џабе трошење време.

F

FallenHypaspist

Гостин
Барам некој поискусен да ми разјасни како да градам односи со огнени и воздушни знаци, те што треба, а што не треба...иначе бик сум -_-...фала однапред.

H

HITCH

Гостин
Во хороскоп според Маите сум Ветер. Ова е единственото точно нешто кое сум го прочитала за себе

You have an unusually active mind. Your habit of constant thinking often intrudes upon your awareness of the intense emotional realities occurring within and around you. To others, you seem very much alive and alert; to yourself, you frequently feel confused and uncertain as to what information you should act on. Still, others usually find conversation with Wind personalities interesting and stimulating. Most likely, you have more than one major interest or profession. Because your mind is capable of grasping the similarities between seemingly different activities, you move from one to another with relative ease. You tend to be very sensitive to the way things around you appear visually, including your own appearance. Your imagination is powerful and, when applied to human relationships, results in strong romantic inclinations. Indecision is an important issue for you and is most likely related to commitment problems. More than anything else, you need to believe in yourself.

еве линк да си проверите за вас :back:

WalterWhiteTheMethKnight

Генијалец
Член од
19 мај 2010
Мислења
407
Поени од реакции
292
Jas sum Jarec vo horoskop a i podznak i toa sum jarec ama da vi kazam ic ama ic ic ne veruvam vo horoskopii takvi cuda zosto tie gi pravat za da go popolnat vesnikot ili spisanieto

Vejzz14

-Genin of Konohagakure-
Член од
15 мај 2010
Мислења
21
Поени од реакции
0
Читам хороскоп онака, ради реда. Да видам со што ги пополнвет страниците. Некогаш се дешава од напишаното нешто така да испаднит..ама некогаш : ))))))
Абе кога ке испаднат .. тоа ти е само случајност

nilla-vanilla

#kingliam
Член од
17 јуни 2010
Мислења
2.041
Поени од реакции
1.748
Најголемиот број од карактеристиките на мојот знак ги поседувам, но сепак не верувам во хороскоп. Онака читам, тепам време.

Член од
24 август 2010
Мислења
15
Поени од реакции
1
Во дневен,неделен хороскоп не верувам (не дека не се случило да се погоди по нешто,но ваљда чиста случајност) додека во основните карактеристики на еден хороскопски знак, земајки го в предвид и подзнакот (нај)често има вистина. Што е до наталните карти, немам такво искуство иако би сакала да имам, нормално дека зависи и до "видовњакот" , си има некои што се те испрашаат, им работи логиката и си нагаѓаат после,а предпоставувам дека има и луѓе што се разбираат, ке ми се разјасни само кога ќе ми отворат карти мене. :toe:

bonbon4e

100% крејзи :P
Член од
4 септември 2010
Мислења
226
Поени од реакции
17
Horoskop samo veruvam koga gi opishuvaat opshto znacite ( iako ne pogoduvaat sekogash )
Inaku onie dnevnite horoskopi nishto ne pishuva, a kamo li da pogodi. Poveeke pishuva vaka: Vie sega ste razocarani, ili denot ke vi bide sreken... Glupostii zivi...
Shto mislite za Jarec, opshto vashe mislenje ?

Член од
10 април 2010
Мислења
13
Поени од реакции
0
Horoskop samo veruvam koga gi opishuvaat opshto znacite ( iako ne pogoduvaat sekogash )
Inaku onie dnevnite horoskopi nishto ne pishuva, a kamo li da pogodi. Poveeke pishuva vaka: Vie sega ste razocarani, ili denot ke vi bide sreken... Glupostii zivi...
Shto mislite za Jarec, opshto vashe mislenje ?
Упорни се , кога ќе помислат нешто и го прават без разлика колку е тешко да се стигне до целта,имаат привлечен изглед, по обичај се слаби, од исхрана повеќе сакаат овошје зеленчулк и тестенини, итн.

Најбитно е јарецот во животот да најде некоја цел а без сомненине ќе успее

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Јас сум јарец со подзнак риби, некој неш поише знае да ми каже!?

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Верувам во хороскоп, Јас сум Скорпија во подзнак Лав, и се гордеам со знакот :)

Misha

шмизлеТО
Член од
28 март 2010
Мислења
44
Поени од реакции
1
Луѓе ај мала помош :) која од овие комбинации би била најуспешна. женското е риба. а машко: девица, водолија или рак.? која од овие 3 :jaj:

Kajgana Shop

На врв Bottom