T
TaMчЕ
Гостин
Хм..како идат лав и бик ако може некој да ми каже 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хм..како идат лав и бик ако може некој да ми каже![]()
Фино ама твоето неверување немаше потреба да го споделиш со некој кој верува и се интересира за неговата моќ и она што тој го кажува, чисто и едноставно прашаа да им се каже едно ти им кажа сосема друго. Еден пост е... ништо страшно :smir:Зошто ми го избришаа мислењето? Само напишав да не верува во хороскоп.
Прашувам дали ако излезеше дека не се „компатибилни“ тие знаци ќе верувавте и ќе променевте нешто во врската и дали ќе баравте „погоден“ партнер чиј хороскопски знак е компатибилен со вашиот.
Беше само мое мислење за хороскопот. Не „верувам“ во хороскопот, и сакав да го споделам со членовите.
Хм..како идат лав и бик ако може некој да ми каже![]()
Едно просто прашање.. Зошто верувате во хороскоп?
Ти веруваш ли дека месечината влијае врз плимата и осеката?Едно просто прашање.. Зошто верувате во хороскоп?
Science factТи веруваш ли дека месечината влијае врз плимата и осеката?
Jas ne veruvam, ednostavno kako moze na 1000000 luge vo ist den, da im se slucat isti rabotiЕдно просто прашање.. Зошто верувате во хороскоп?
Значи месечината има влијание врз природата, а човекот е дел од природата?Science fact
Yeah..премни на твојата поентаЗначи месечината има влијание врз природата, а човекот е дел од природата?
Веќе преминав, Месечината е куќата на емоциите во Наталната карта на секој човек, одредува според знакот колку ќе биде силен интензитетот на реагирањето на емоционалниот инфлукс и средината.Убаво што се сложуваме дека влијанието е неприкосновено.Yeah..премни на твојата поента
Веќе преминав, Месечината е куќата на емоциите во Наталната карта на секој човек, одредува според знакот колку ќе биде силен интензитетот на реагирањето на емоционалниот инфлукс и средината.Убаво што се сложуваме дека влијанието е неприкосновено.