Хороскоп, хороскопски знаци (општо)

Што сте во хороскоп

• Вкупно гласачи
    1.375
B

Borg_Drone

Гостин
Не верував, чисто од досада знаев да читнам некогаш, се додека мајка ми пред некое време не почна да ми чита и се почесто напишаното започна доста да се поистоветува со мојата моментална ситуација.
Не дека верувам сега којзнае колку, ама интересно ми е еднаш неделно да прочитам што пишува за мене.. обично од некој магазин или на cosmogirl.com

Инаку девица во знак, стрелец во подзнак :)

Me too :)

C

Cool Hand Luke

Гостин
Јарец со подзнак вага. Вагата ми го уништува јарецот, го прави нерешителен.

А кинески бе? Изјаснете се, ми отиде темата. :)

C

Cool Hand Luke

Гостин
змеј среќа у дупе 24/7
76 нели? :) Имаш тема подолу, можеш да видиш и кој знак има влијание во месецот, денот и часот. :smir:

Како да одредам шо подзнак сум ?
Треба да знаеш во колку часот си се родил. Прашај ги твоите. Па вкуцај во гугл подзнак во хороскоп на ќирилица и на првиот фемина сајт. :)
Ако мојот е точен ми се менува и знакот на кинескиот во денот на раѓање, место змеј, - змија. :)

M

marsovka

Гостин
76 нели? :) Имаш тема подолу, можеш да видиш и кој знак има влијание во месецот, денот и часот. :smir:

)
зарем по постови толку старо делувам :pos:
88 :vozbud: земјен змеј :vozbud:

И мене ме интересира оваа комбинација,може некој да опише астролошки што луѓе се овие?:)

стрелецот им дава стремеж кон нешто поголемо универзално или не знам шо ти не али овде има бајаги простор за влијание на други аспекти .
Воглавно ќе можат да видат подалеку од дрвајата :)
Ili pak прашуваше за девицата?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
стрелецот им дава стремеж кон нешто поголемо универзално или не знам шо ти не али овде има бајаги простор за влијание на други аспекти .
Воглавно ќе можат да видат подалеку од дрвајата :)
Ili pak прашуваше за девицата?

Девицата како знак и стрелец како знак и јас ќе ги спојам :)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Јавна е анкетава, немора да пишувате што знак сте и да билдате постови, лесно е да се провери ;)

M

marsovka

Гостин
Девицата како знак и стрелец како знак и јас ќе ги спојам :)
Девицата тебе ти одговара до немај каде како другар али пошто си шкорпија знам дека ќе премолчуваш и ќе се обидуваш да манипулираш за некои работи а девицата ќе ја бара вистината и само вистината а тоа може да се претвори во бојно поле каде девицата ќе те стави на дистанца поради стравот кој го шириш или пак ти шкорпијата ќе ја бараш крвта на девицата пошто нема девица која не е оштра на јазик и нема да те разори со збор за 5 минути плус е исто толку добар психолог( а некогаш и подобар) ко шкорпијата. Ако се надминат овие две работи совршен тим ќе бидете, шкорпијата ќе ја брани и води девицата а девицата секад ќе се грижи за шкорпијата за време на оние мрачни периоди, ќе ги покрива на шкорпијата пропустите ,ќе дава анализи и ако шкорпијата успее целосна доверба да стекне од девицата и обратно девицата ја стекне довербата на девицата добиваш тим кој не можа да се сруши. Девицата ќе застанува позади тебе и ќе клима со главата иако позади затворени врати ќе ти каже дека тоа што го правиш е погрешно.
Не си запознала девици веројатно затоа што се плашат од тебе пријди им и биди многу многу нежна со нив плашливи сусштества се али ако успееш да се спријателиш ќе ги сакаш цел живот

- девицата е : ситничава плашлива, саркастична до јаја, има проблеми на моменти со егото и некад многу многу сурова коа сере и најчесто не знае да препознае личност која ќе и користи и личност која нема да и користи и исто така не знае да се брани . Воглавно се оние кои се саркастични и сурови ( пошто другиот тип на девици се ќутливи повлечени и добричици ама и затоа по малце глупички и неискусни) се далеку поомразени од било кој на работа и друштво бидејќи поради би ја излижале вц шолјата него гзот на шефот плус коа ќе ти го шлапнат у фаца шлапнато е . Ако видиш девица како кодоши или се лиже на шефот јави ми се.

Стрелец ... хм ... па машките само ги познавам жените им се бајаги згоднички а и по малце егоистични ... машко стрелец ретко да видам лепотан искрено ружни се бајаги делуваат ко волови и коњи . Чудни критериуми за жени имаат . Воглавно се поинтелегентни од другите имаат смисла за хумор за другари се ок. Со нив најдобро ќе си поминеш можеш за се да збориш од серење у вц шолја до операта кармен . Склони се кон истражување и имање булјук пријатели . Склони се кон размислување и битки со зборови ( затоа најдобрите постирачи се стрелци) . Филозофија и религија исто така им е позната. Воглавно имаат стремеж кон доброто ама поради потребата од слобода воглавно знаат да засерат работата но никад со зла намера. како и да е еве за подзнак стрелец како влијае

Sagittarius Rising - General

Faith, belief and the ability to foresee and envision the future or "what could be" are essential elements of your soul function. You may well be ahead of your time or at the fore front of coming trends and movements in the collective. You are a seeker, one who searches for the overview, the larger pattern, or a broad, over-arching philosophy of life - and also a teacher who conveys that vision or broadcasts it in some way. Your ruling planet is Jupiter.

Kajgana Shop

На врв Bottom