Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Многу слаб болид има Алонсо, не гледам како би завршил од 1 до 3 место.

словенија-Сан Марино, на резултати 1.02 во марбет 2.15 :icon_lol: али веќе ваљда им е исправено.

Па затоа спомнав, да те пецнам малце. :D
Инаку не дека пројде, ама денес кладбата против неа не ти беше лоша. :D

Инаку не пратев ништо од резултативе, искочен бев, гледам се живо и диво искочило како што треба, нарочито од жениве, едноставно не ми се верува. :pos: Плискова, Венус, Свитолина, Возниацки, Радванска, Макарова... Едино Гарсија изгуби од Нара, ама Гарсија чинам имаше ситна повреда претходната недела.

Абе дај податок за винерите меѓу Свитолина и Јовановски, да видам дали лапав и пијачка. :icon_mrgr:

Иначе за утре Надал, Мареј, Ивановиќ ми се зицерчиња. Бердих не го играм зашо Чунг сакам да тепа. :D
Друг изгледен тип ми е Лопез против Тием. Го гледав Тием против Шварцман, многу неконстантност покажа, касни на одредени удари, а на Лопез ако му иде добро серва ќе го тепа.

Друг тип и тоа доста изгледен за сингл ми е Цици Белис, или Сиси, како и да е правилно. :D Девојчето тек на 8 април полни 16 години а веќе почна партали да прави. Годинава играше доста добро на ИТФ турнирите, освои еден, а на друг мислам играше финале, плус лани на УС Опен ја тепаше Цибулкова, а загуби 2-1 токму од утрешната противничка. Вреди да се проба на малата, стварно страшно игра.
Едно нешто што не ми е јасно е како сеуште голем дел од вас ја сметаат Иванович за зицер и ја ставаат на тикети со голема уплата, ја неа со туѓи пари не би ја играл, 1.08 коефициент па немој бе, па таа ако влезе во црна серија нема врска кој е од спортивната страна таа сама ќе се победи, досега имам 5-6 пати играно на неа ама кога била аутсајдер во мечот никогаш кога била фаворит и не можам да замислам да ја ставам на некој тикет со појака уплата

Едно нешто што не ми е јасно е како сеуште голем дел од вас ја сметаат Иванович за зицер и ја ставаат на тикети со голема уплата, ја неа со туѓи пари не би ја играл, 1.08 коефициент па немој бе, па таа ако влезе во црна серија нема врска кој е од спортивната страна таа сама ќе се победи, досега имам 5-6 пати играно на неа ама кога била аутсајдер во мечот никогаш кога била фаворит и не можам да замислам да ја ставам на некој тикет со појака уплата
1.13 бе, што се вреѓаш. :P
Знам за сево ова што го пиша во врска со Ана, али Фалкони е тенисерка која нема како да ја победи Ивановиќ. Ниска, со многу слаб сервис, со меки удари од основната, едноставно Ана ќе ја пробуши на ритерн и ќе и направи 100 брејкови. Ана има проблем со тенисерките кои може да ја притиснат, кога не и даваат да игра од основна.

1.13 бе, што се вреѓаш. :P
Знам за сево ова што го пиша во врска со Ана, али Фалкони е тенисерка која нема како да ја победи Ивановиќ. Ниска, со многу слаб сервис, со меки удари од основната, едноставно Ана ќе ја пробуши на ритерн и ќе и направи 100 брејкови. Ана има проблем со тенисерките кои може да ја притиснат, кога не и даваат да игра од основна.
на бет365 моментално е 1.08, иначе Ана има оружје и удари да се носи со голем дел од топ10 тенисерките, ама ти реков не е битно кој е од другата страна ако влезе во серија дупли, промашени зицери, сама ќе се победи, едноставно другата тенисерка не мора да изигра ништо, само да го враќа топчето, премногу ја фаворизираат Иванович кладилниците, мислам дека нема тенисерка која има повеќе губено од неа кога била тежок фаворит во мечот

Линдштед/Мелцер-Типсаревиќ/Џоковиќ 1 1.5 коеф,фикс на денот

И те како ова. Типса 17 месеци нема играно тенис, 1.50 е луда квота иако игра во пар со Ноле, али сепак...
Ногу нормално,Јанко излава после година и пол на терен,со Џоковиќ последен натпревар и е пред 3 год.
Оние двајца прекалени дубл играчи се,дури се мислам и 2:0.

пишува +4 :facepalm:
Слове-с.Мар.+4 еве како пишува на тикетот.
и сеа шо значи ова ?
да ги тепа со 4 разилка ? 4-0, 5-1 ?
Ако има коефициент за Х значи за да ја фатиш 1 треба да тепаат со 5 разлика, а не 4 затоа што +4 на 4:0 ти е 4:4.

Бердих хендикеп 1
Крајчек хендикеп 1

Пријатели мои денеска почнуваме
Тикет:
Андерсон-Квери 9,5(+) @1.5
Маер-Ниеминен 1 @1.8
Надал-Алмагро (-4,5) 1 @1.95
Ивановиќ-Фалкони 9,5(-) @1.5
Кузњецова-Ришке 20,5(+) @1.85
Хасе-Гиралдо 2 @2.3
Пенета-Пиронкова 20,5 (+) @2
квота 67,2
Еве нешто од мене да се пушти тениси од 16 часот сега може да се изигра на уплата до 100 денари фина квота, следува нешто покасно од мене неколку синглови и помали тикети.

Пријатели мои денеска почнуваме
Тикет:
Андерсон-Квери 9,5(+) @1.5
Маер-Ниеминен 1 @1.8
Надал-Алмагро (-4,5) 1 @1.95
Ивановиќ-Фалкони 9,5(-) @1.5
Кузњецова-Ришке 20,5(+) @1.85
Хасе-Гиралдо 2 @2.3
Пенета-Пиронкова 20,5 (+) @2
квота 67,2
Еве нешто од мене да се пушти тениси од 16 часот сега може да се изигра на уплата до 100 денари фина квота, следува нешто покасно од мене неколку синглови и помали тикети.
daj mi 2-3 tenisi po sigurni da mu stavam 2000 den so vikas a.ramos da go tepa mannarino

Јас мислам дека Македонија-Белорусија 0-2 гола со 1.6 koеф е тип на денот, на вакво време нема голот да го погодат ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom