Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
сега ќе дојде Ставро да се фали за Младенович и Канепи
Да ви се помочам во тој тенисот..утре Словачка,Англија и Швајцарија ви ги даваат поклон кладилниците вие во глупите жени се запнавте за 1.20 помочан коефициент....па ќе најдам некоја рандом 2+ од Бразилските од 11 часот и нема да се нервирам со тенисот помочан..и плус по 1.30 коефициентите се за два гола да падни..
Ако не бидат местени искрено не знам како можат да не излезат Швајцарија,Англија и Словачка утре
Ајде Лингдби неможи 0-0 да остани..ајде ајде и така уште ми нема излезено утакмицата..
Сите меѓусебни му завршиле со 3+,4+ ,претходните сите до едно 2+ и сега јас ја пишам нормално 0-0![]()
jas rekov ako izgubi Lepcenko nema pojke da se pojavam na forumov ali ako si odam ke nemate zensko drustvo taka da ne begam
Весели е подобар ама некако слабо се движи..Можеби го мачи повреда,бидејќи пред две недели предаде.Инаку,со сервисот зеде доста лесни поени а и подобро ми делува иако Дел Бонис се труди доста.Делбонис да го плесне по Јири?
Па затоа спомнав, да те пецнам малце.Имав неколку субјективни кладби против неа, не велам не...![]()
Harrison-Melzer @2 2.62 single[DOUBLEPOST=1427407273][/DOUBLEPOST]Milwaukee-Indiana (187,5) [under] Sportlife @1.9 8/10
Ниеден.