Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Kajgana magijo,Grotta da dade barem eden gol i Olympiacos 1 [emoji4] [emoji6]

Ајде Лингдби неможи 0-0 да остани..ајде ајде и така уште ми нема излезено утакмицата..

Сите меѓусебни му завршиле со 3+,4+ ,претходните сите до едно 2+ и сега јас ја пишам нормално 0-0:pos:

Ставро моча ги тенисите денес,браво!

jas rekov ako izgubi Lepcenko nema pojke da se pojavam na forumov ali ako si odam ke nemate zensko drustvo taka da ne begam

Да ви се помочам во тој тенисот..утре Словачка,Англија и Швајцарија ви ги даваат поклон кладилниците вие во глупите жени се запнавте за 1.20 помочан коефициент....па ќе најдам некоја рандом 2+ од Бразилските од 11 часот и нема да се нервирам со тенисот помочан..и плус по 1.30 коефициентите се за два гола да падни..

Ако не бидат местени искрено не знам како можат да не излезат Швајцарија,Англија и Словачка утре

Ајде Лингдби неможи 0-0 да остани..ајде ајде и така уште ми нема излезено утакмицата..

Сите меѓусебни му завршиле со 3+,4+ ,претходните сите до едно 2+ и сега јас ја пишам нормално 0-0:pos:
:cautious:

Седи брат,ми иди да земам една палка и да си ја искршам глата..секогаш ова ми се случува кога ќе докажувам нешто,баш истиот ден обратно да излези...па уште 180 минути да играа гол немаше да падни за инает

Harrison-Melzer @2 2.62 single[DOUBLEPOST=1427407273][/DOUBLEPOST]Milwaukee-Indiana (187,5) [under] Sportlife @1.9 8/10

Делбонис да го плесне по Јири?

Делбонис да го плесне по Јири?
Весели е подобар ама некако слабо се движи..Можеби го мачи повреда,бидејќи пред две недели предаде.Инаку,со сервисот зеде доста лесни поени а и подобро ми делува иако Дел Бонис се труди доста.:)

Vakov nestabilen igrac retko se gleda..Brejk prednost,6 brejk-set topki,4-0 i servis vo tajbrejk i izgubi 4-7.

Последно уредено:
Имав неколку субјективни кладби против неа, не велам не... :D
Па затоа спомнав, да те пецнам малце. :D
Инаку не дека пројде, ама денес кладбата против неа не ти беше лоша. :D

Инаку не пратев ништо од резултативе, искочен бев, гледам се живо и диво искочило како што треба, нарочито од жениве, едноставно не ми се верува. :pos: Плискова, Венус, Свитолина, Возниацки, Радванска, Макарова... Едино Гарсија изгуби од Нара, ама Гарсија чинам имаше ситна повреда претходната недела.

Абе дај податок за винерите меѓу Свитолина и Јовановски, да видам дали лапав и пијачка. :icon_mrgr:

Иначе за утре Надал, Мареј, Ивановиќ ми се зицерчиња. Бердих не го играм зашо Чунг сакам да тепа. :D
Друг изгледен тип ми е Лопез против Тием. Го гледав Тием против Шварцман, многу неконстантност покажа, касни на одредени удари, а на Лопез ако му иде добро серва ќе го тепа.

Друг тип и тоа доста изгледен за сингл ми е Цици Белис, или Сиси, како и да е правилно. :D Девојчето тек на 8 април полни 16 години а веќе почна партали да прави. Годинава играше доста добро на ИТФ турнирите, освои еден, а на друг мислам играше финале, плус лани на УС Опен ја тепаше Цибулкова, а загуби 2-1 токму од утрешната противничка. Вреди да се проба на малата, стварно страшно игра.

Е мое братче мислиш дека си некој шериф на темава за многу брзо ќе го загубиш приматот твоите коефициенти од 1.15 ќе бидат заменети со неодоливи синглови од 2.5 до 3.5 квоти со огромна пролазност па ќе сакаш очајнички да го вратиш приматот но нема да успееш еве јас кажувам сега секој ден следат од мене неверојатни типови и тикети и синглови. Сите ќе чекориме заедно во долгата битка против кладилниците, во мене добивате голем воин кој никогаш не се откажува и во секој миг е понесен од нови идеи и системи!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom