Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
не знам и јас како до сега не сум го приметил, иначе за пратење тенис ако ти пратам bet history од бет365 да видиш на што се сум се кладел ќе се фатиш за глава, овие ми се најјаки турнирите каде нема собирачи на топчиња, па ако играчот сервира прв сервис во мрежа го остава топчето на терен и си вади друго, а имаше и еден турнир кој сум прател каде немаше nets и повторување на сервата туку ако сервира играчот во мрежа и падне во поле на противникот се смета како ас
Па Чунг сега на почетокот на годината играше на еден таков Челенџер, во Австралија беше ама не ми текнува како се викаше. Немаше собирачи на топчиња, сами си ги земаа топчињата. :D Изгуби во финале од Фратанџело инаку...

Па Чунг сега на почетокот на годината играше на еден таков Челенџер, во Австралија беше ама не ми текнува како се викаше. Немаше собирачи на топчиња, сами си ги земаа топчињата. :D Изгуби во финале од Фратанџело инаку...
Ова како јас и @lazarot ко ќе играме :D

bredli beal vtorpat na tiket vtori pat go povreduvam :aplauz:o_O:place::tapp:

кој имат на бет365 акаунт нека си пробат со време на ситно Загреб - Барса ракомет 1 коеф е 9 сигурен сум дека ке падне до кај 5 иако е рано ова мора да се проба Барса несјае на гости ова сезона[DOUBLEPOST=1427364521][/DOUBLEPOST]Да им се посерам на овие кладилнициве наши ако имат во едната некоја игра во другата ја немат неможам еден тикет да врзам а и коеф се боли глава секаде онлајн над 2 е за ЦСКА 4,5+ по овие 1.90 најмногу Бетсити 2,20 И само Моцарт ги имаат овие од МХЛ ама немаат граници само 0-5 и 6+ за хокеј ко уште да сме 2004 година а не 2015

Последно уредено:
V.LEPCENKO -- K.KANEPI - 1 kec

Janowicz J. (Pol)-
Roger-Vasselin E. (Fra)
21.5 +[DOUBLEPOST=1427366681][/DOUBLEPOST]Olympiakos-
Anadolu Efes
1 kec 1.45

barem kazvam utakmici so golem koif i da ne vlezat da ne mi e krivo za razlika od nekoj so kazva ziceri po 1.15 i na bapki

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom