Металци и стереотипи и предрасуди за металците

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.823
Поени од реакции
6.528
>Имам 13 сум зрел

Кажа 13 годишното детуле lel,Сунѓерот гомна да јаде еве му конкуренција :icon_lol:, па уште од метал слушал Нирвана и AC/DC :popce:[DOUBLEPOST=1427310162][/DOUBLEPOST]
Еве јас подобро би слушал турбофолк отколку реге...
R u me :icon_lol:, озбилно реге ми е префорсирана вештачки "happy" музика што пропагира безделначење и секој ден да си напраен 420 blaze it yolo etc.

Давид!

Голем Ентузијаст
Член од
23 март 2015
Мислења
171
Поени од реакции
47
Зошто ви е забрането, и кој ви забранил? o_O

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.629
Поени од реакции
31.834
Зошто ви е забрането, и кој ви забранил? o_O
Имаш интерес и тоа е битно пред се. Е сега ако сакаш да го фатиш добриот тек на избор за квалитетна рок музика, или метал или шо те интересира, го имаш подфорумот музика каде има супер дечки.

Пример да речиме најкул дечките можи да ги најдеш во Radiohead темата :icon_lol:

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
@Давид!

За ошто сакаш да слушаш таква музика? Кажи ми шо те привлекува кај неа.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Извини, ама цело друштво е против металот. Не поднесуваат едноставно. И не ми си повеќе интересен.
зато и се преправаш дека си металец за да се истакнеш во друштво и привлечиш некоја женка со притаена надеж дека ќе изгубиш невиност

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Кај наркомани па и плачковци, види ги тема отвориле.

:свиркам:

Член од
20 јули 2014
Мислења
3.263
Поени од реакции
8.606
Исто ко да ја дискутирам за пилотирање со аирбус 320 а никогаш да не сум ни патувал со авион
Ако резултатот е копулирање со млади крцкалчиња (во случајот со Давид!, не твојот), мислам дека целта ги оправдува средствата.

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Исто ко да ја дискутирам за пилотирање со аирбус 320 а никогаш да не сум ни патувал со авион
Дете е бре, шо го сфаќаш озбилно. Сака да си создаде имиџ, макар и да го фејка, си експериментира детето. Ти на 13 знаеше шо сакаш, зашто го сакаш и дали стварно го сакаш? Ебеше и тогаш?

Еве Давид си прегледува сеа и тема за Анархија. Си избира пат детето. :D

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Дете е бре, шо го сфаќаш озбилно. Сака да си создаде имиџ, макар и да го фејка, си експериментира детето. Ти на 13 знаеше шо сакаш, зашто го сакаш и дали стварно го сакаш? Ебеше и тогаш?

Еве Давид си прегледува сеа и тема за Анархија. Си избира пат детето. :D
Jac на 13 години бев курир во 15 пролетерска ударна бригада[DOUBLEPOST=1427317908][/DOUBLEPOST]
Ако резултатот е копулирање со млади крцкалчиња (во случајот со Давид!, не твојот), мислам дека целта ги оправдува средствата.
е де то и јас му вела, дека металот му е само пат до коитус а не смисол на живот

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Време е да ги фрлам касетите од Златно славејче...

\m/

Prince

PsyTrance, Musica Psychedelica
Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.160
Поени од реакции
2.987
Еве јас подобро би слушал турбофолк отколку реге...
Немој другар, не греши душа :)[DOUBLEPOST=1427419487][/DOUBLEPOST]
>Имам 13 сум зрел

Кажа 13 годишното детуле lel,Сунѓерот гомна да јаде еве му конкуренција :icon_lol:, па уште од метал слушал Нирвана и AC/DC :popce:[DOUBLEPOST=1427310162][/DOUBLEPOST]

R u me :icon_lol:, озбилно реге ми е префорсирана вештачки "happy" музика што пропагира безделначење и секој ден да си напраен 420 blaze it yolo etc.
Не е само ова, хах. И шо е толку лошо ова инаку? Не сме сите исти за да уживаме во исти работи.
Секој со филмот :)

D

Daedalus

Гостин
На страна од овие непотребни расправии...
Наидов на еден многу добар метал бенд и воедно решив да се навратам во мојата младост кога бев блекер и се молев на паганските богови.

Ептен јако пичат дечкиве!

Теодор006

Научник
Член од
25 август 2013
Мислења
270
Поени од реакции
111
Nekoj pogore pisa deka Metallica se mejnstrim, da, imaat mejnstrim albumi, i od vreme na vreme po nekoja mejnstrim pesna, ama opsto tie se prefrlile kratkovremeno na polesna musika za da ne propadnat finansiski, da ne go napravea toj poteg, ni death magnetic ni beyond magnetic ke videvme... Inaku, osven load, reload i nekoi pesni od the black album, seto e thrash, power, speed i traditional, od najteski pesni gi preporacuvam: Just A Bullet Away, Rebel of Babylon, Blackened, One, ...And Justice For All, The Thing That Should Not Be i Frayed Ends of Sanity, ovoj izbor mi se najteskite rifoj na metalika, ima uste mnogu ama dosta se za da se dokazi deka ne se mejnstrim bend...[DOUBLEPOST=1427837193][/DOUBLEPOST]I stvarno treba da go definirame poimot metalec,nekoj pogore spomna deka si metalec ako vo dusata se cuvstvuvas kako takov, nema vrska nadvoresniot izgled, totalno se slozuvam. Isto taka ima mnogu ignorantni metalci koi slusaat samo metal, drugite zanrovi im se odbivni, ne se slozuvam so niv, najmnogu se otvora pogledot koga pocnuvas da razmisluvas za sozdavanje na metal, ne samo na slusanje, togas mnogu poveke zanrovi stanuvaat prifatlivi, jas licno prifakam se so umetnicka vrednost, no za slusanje si preferiram metal...

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom