Листа на теретани (локација, цени, рецензии)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Темава нешто застана...
Што би ми препорачале да идам кај Атанасовски или Атлета,,од чаир сум..И сакав да ве прашам како почетник првин кардио,трчање на справа,велосипед,или одма да почнам тегови и други справи,,,.
Без смеење ако може,бидејки сум тотален почетник/аматер..
Благодарам :D
Ако си тотален почетник ја би ти препорачал еден месец по дома склекови и вратило да повежбаш, чисто да те фатат и пројдат сите тие воспаленија а да не трошиш платено време во теретана.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.516
Темава нешто застана...
Што би ми препорачале да идам кај Атанасовски или Атлета,,од чаир сум..И сакав да ве прашам како почетник првин кардио,трчање на справа,велосипед,или одма да почнам тегови и други справи,,,.
Без смеење ако може,бидејки сум тотален почетник/аматер..
Благодарам :D
Од чаир ќе одиш до Аеродром или до Кисела Вода?o_O
Оди подобро до Автокоманда во Флекс, ако не друго ќе те фати мајата за стероидите ;)

Член од
30 ноември 2014
Мислења
191
Поени од реакции
312
Како имам желба и мотивација па и до Прилеп ќе одам :D

Lester Freamon

Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.516
Среќно друже, можам да се обложам дека една недела дождлива да фати, а теретаната да ти е на таа далечина ќе го промениш мислењето :) Е сеа ако имаш слободна и се маткаш по јсп можеби ќе одиш :unsure:

Член од
30 ноември 2014
Мислења
191
Поени од реакции
312
Имам слободна..Фала,уште да размислам каде и од април почнувам.

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
447
Во близина на тц Мавровка некоја теретана, не е проблем да е 10 мин како до атлета освен таа, само да не е во „дувлото“

Член од
24 април 2010
Мислења
1.251
Поени од реакции
1.756
Некоја теретана близу железничка, момнетално одам кај тоше у пелагонија ама мн е гужва, бев прашав у капитол ама мн скапо беше 1500 ден.
Ако има некоја теретана до 1000 ден за 4-5 пати наделно нека каже

Lester Freamon

Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.516
Некоја теретана близу железничка, момнетално одам кај тоше у пелагонија ама мн е гужва, бев прашав у капитол ама мн скапо беше 1500 ден.
Ако има некоја теретана до 1000 ден за 4-5 пати наделно нека каже
За таа цена на справите кај железничка ;) нема тука друже поскапи ти се Атлета и Терминатор, а за новата да не правиме муабет :)

Член од
17 јуни 2013
Мислења
42
Поени од реакции
50
Некоја теретана Ѓорче, Геге? Да одат и женски...

Член од
30 ноември 2014
Мислења
191
Поени од реакции
312
MeirelesGFB1907
Ако може да ми кажеш на која мислиш.?Имавме една ама се затвори.

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
decko ti ne si kai green da ides do florida u teretana....moze prviot mesec ke ti bide kul...ali posle koa ke vidis deka ti treba saat vreme za do trening i saat vreme nazad pa koa nema da ti bide denot.....ke si sedis doma i ke se lazes samo najdi si neso blisku najblisku so mozes i furaj si...baska pocetnik si ne ti menja ama bas niso

• Ми се допаѓа
Reactions: -x-

-x-

punished
Член од
2 март 2013
Мислења
1.191
Поени од реакции
837
decko ti ne si kai green da ides do florida u teretana....moze prviot mesec ke ti bide kul...ali posle koa ke vidis deka ti treba saat vreme za do trening i saat vreme nazad pa koa nema da ti bide denot.....ke si sedis doma i ke se lazes samo najdi si neso blisku najblisku so mozes i furaj si...baska pocetnik si ne ti menja ama bas niso
Се согласувам. Или па кај што идеш средно/факс у близина најди и иди пред/после школо. И ја сум од Чаир али вежбам во Карпош пошто тоа ми е во близина.

А иначе за теретана кај нас има кај Мерцедес сервисот ако знаеш каде е, али не би ти ја препорачал ни на крај памет.

Kajgana Shop

На врв Bottom