Ќе се вика, ќе се вика.. како!?

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
женско, Леа,Ихора,машко Вилен, Лука, Новак

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
јас по дедоми покоен сум го добил имево мое :toe:
иначе како машки имиња ми се допаѓаат Андреј,Лука,Теодор,Филип ќе ми текнат уште гарант
а за женски Меланија,Ивана,Ана,Драгана,Мила,Теодора

рок-кејт

незгодна ко кратко ќебе!
Член од
22 мај 2007
Мислења
1.024
Поени од реакции
70
Za mene: jas trebelo nina da se vikam ama onaj braton glupion i tetkana ko si se zdruzile ne gi ostavale na mojne da me krstet nina, ma morale neso barem malce slicno...katerina
zenski :Nina Mimi Matea Katja
maski : Alek Luka Petar

Bush(av)

Aut inveniam viam aut faciam.
Член од
30 април 2007
Мислења
758
Поени од реакции
7
Ја сум си крстен онака Дамјан...и порано не си го сакав името, сега ми е баш ок. Кога се родил брат ми баба ми навивала да се вика Кузман(као оние светците):kesa:...И ден денес се заблагодарува на моите што не ја слушале...
Машки...Ерик , Филип
Женски...Лана, Илиана, Алекси(ј)а....Haley

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
jas sum krsten po fudbalerot ivan gudelj, igrale fudbal jugoslavija i spanija i tatko mi rekol koj ke dade gol po nego ke go krstime. inace ubavi maski iminja mi se filip, matej igor, a zenski angela marija

*OSS*

Commentless.
Член од
13 мај 2007
Мислења
818
Поени од реакции
43
ја сум крстена по баба ми:)
а на мене ми се свигаат: Ray, Ram, Мартин, Никола
а женски Викторија, Ана, Тања...

ПојзонГрл

Оne in a Million
Член од
22 јули 2007
Мислења
264
Поени од реакции
1
Хм, не знам на кого сум крстена - онака, не можеле да се сложат (мајка ми сакала по баба ми, татко ми нејќел) и решиле да се викам Анастасија :)
Од нашиве ниедно не ми се свиѓа, а иначе сум спопалена по Michelle. :wub:

anathestar

...Зима*Снег...
Член од
25 јули 2007
Мислења
269
Поени од реакции
3
женско, Леа,Ихора,машко Вилен, Лука, Новак
Ti se molam... kaj gi najde iminava... zarem mora da bide edno i edinstveno ime na cel svet??!! Mene ne mi se dopagaat ama sepak ke bidat tvoi...
Moeto ime: Brat mi insistiral da me krstat Ana zs omilenata slikovnica mu bila so Ana... Milo mi e so imato mi e kratko i jas a mrazaaaam nekoj da mi rece Anicka...:nenene:

Omileni imina: Ivan, David, Dejan, Sofija, Nina... vaka sakam da si gi krstam decata.... ama sepak e dogovor.
I nikogas neam da si go krstam deteto bo baba mu i dedo mu iako imaat ubavi imina!

maca*

DaRk InSiDe
Член од
7 август 2007
Мислења
469
Поени од реакции
0
Мене името ми го даде брат ми поточно тој сакал да се викам Марјан, пошо женско ме крстиле Маријана

Омилени имиња
Машки: Кристијан, Димитар, Мартин...
Женски:Анастасија, Марина, Софија

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Ti se molam... kaj gi najde iminava... zarem mora da bide edno i edinstveno ime na cel svet??!! Mene ne mi se dopagaat ama sepak ke bidat tvoi...
Moeto ime: Brat mi insistiral da me krstat Ana zs omilenata slikovnica mu bila so Ana... Milo mi e so imato mi e kratko i jas a mrazaaaam nekoj da mi rece Anicka...:nenene:

Omileni imina: Ivan, David, Dejan, Sofija, Nina... vaka sakam da si gi krstam decata.... ama sepak e dogovor.
I nikogas neam da si go krstam deteto bo baba mu i dedo mu iako imaat ubavi imina!
патем, и јас се викам ана!:pipi:

Jukka

chili
Член од
16 мај 2007
Мислења
537
Поени од реакции
2
за мене : моите сакале да ме крстат Александар, ама кумата не дала и ме крстиле Џоко по дедо ми .....
машки : Софијан, Самуел, Павел ...
женски : Викторија, Матеа, Ива ...

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Jaс сум крстен на дедо ми Димитар, и + роден сум близу Митровден

А иначе јас би сакал моите деца да се викаат..: Владимир, Лео, Мајк:)
за женски: Елеонора, Марија...Наталија

Kajgana Shop

На врв Bottom