- Член од
- 8 септември 2008
- Мислења
- 11.878
- Поени од реакции
- 10.243
кој е тој ејсид, колку битен е?Ти ќе го банираш. Ејсид те спрема за супермодератор.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
кој е тој ејсид, колку битен е?Ти ќе го банираш. Ејсид те спрема за супермодератор.
Моментот кога во еден пост ти објасува како се соборувале рекорди во минатото а во наредниот користење сарказам за тоа како сум сакал да наметнам мислење за хом-гроун играчи. Демек трансферите се измислување топла вода во последната деценија од 20 век. Имало трансфери и ќе има трансфери, а со тоа ќе има и соборување на рекорди. Цел муабет имаше друга поента ама јас ти дозволив да се прошири темата и сега само може само да се вртиме во круг. И ако стварно мислиш дека трансфери како Буфон, Лампард, Кин итн. е исто платеништво како трансфер на Лукас Мура, Цеск, Вилијан, Нејмар, Ди Мариа итн не можам да ти помогнам.дај не пиши од инат и не пробувај да ми наметнеш муабет како јас сум пишал дека не постоеле хоумгроум играчи тогаш, ниско ептен е![]()
Не ми ти дозволи ништо, сам ме цитираше со пола страна напишан текст, јас ти одговарав посебно за се што ме имаше цитирано чисто да изгледа прегледно и да не бегам од тема, не нафрлав рандом текст од мене конкретно ти одговарав на тоа што пишеше, ова што го ти сега сумираш е избацено. Околу играчите ни од блиску не е исто денешното преплаќање со поранешните трансфери, но ти ги толку дистанцираш едните од другите што имплицираш дека тие играчи што мењаат клубови имаат низок статус, што не е точно и е игнорантно од секаков агол. Едниве ги праиш гладијатори, другиве курви пред мтв. Маалски муабетиМоментот кога во еден пост ти објасува како се соборувале рекорди во минатото а во наредниот користење сарказам за тоа како сум сакал да наметнам мислење за хом-гроун играчи. Демек трансферите се измислување топла вода во последната деценија од 20 век. Имало трансфери и ќе има трансфери, а со тоа ќе има и соборување на рекорди. Цел муабет имаше друга поента ама јас ти дозволив да се прошири темата и сега само може само да се вртиме во круг. И ако стварно мислиш дека трансфери како Буфон, Лампард, Кин итн. е исто платеништво како трансфер на Лукас Мура, Цеск, Вилијан, Нејмар, Ди Мариа итн не можам да ти помогнам.
Затоа овде ќе ја завршам дискусијата, доволно сум долго на форумов и имам научено кога некој сака да испровоцира со сарказам. Пониско од тоа здравје.![]()
На различни играчи ја фокусираат играта двајцата тренери. И Хазад да играше во јунајтед немаше да има толку работаТоа дека игра за Јунајтед.
Да играше за Челзи немаше да има толку работа![]()
На различни играчи ја фокусираат играта двајцата тренери. И Хазад да играше во јунајтед немаше да има толку работа![]()
Ќе имаше работа и во Јунајтед, ама ќе беше искористен цел негов потенцијал. Мурињо го кочи јас мислам.