Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова ганериве почна на агресија да ги мава истиот пласман задњиве години.

дај не пиши од инат и не пробувај да ми наметнеш муабет како јас сум пишал дека не постоеле хоумгроум играчи тогаш, ниско ептен е :)
Моментот кога во еден пост ти објасува како се соборувале рекорди во минатото а во наредниот користење сарказам за тоа како сум сакал да наметнам мислење за хом-гроун играчи. Демек трансферите се измислување топла вода во последната деценија од 20 век. Имало трансфери и ќе има трансфери, а со тоа ќе има и соборување на рекорди. Цел муабет имаше друга поента ама јас ти дозволив да се прошири темата и сега само може само да се вртиме во круг. И ако стварно мислиш дека трансфери како Буфон, Лампард, Кин итн. е исто платеништво како трансфер на Лукас Мура, Цеск, Вилијан, Нејмар, Ди Мариа итн не можам да ти помогнам.
Затоа овде ќе ја завршам дискусијата, доволно сум долго на форумов и имам научено кога некој сака да испровоцира со сарказам. Пониско од тоа здравје. :)

Моментот кога во еден пост ти објасува како се соборувале рекорди во минатото а во наредниот користење сарказам за тоа како сум сакал да наметнам мислење за хом-гроун играчи. Демек трансферите се измислување топла вода во последната деценија од 20 век. Имало трансфери и ќе има трансфери, а со тоа ќе има и соборување на рекорди. Цел муабет имаше друга поента ама јас ти дозволив да се прошири темата и сега само може само да се вртиме во круг. И ако стварно мислиш дека трансфери како Буфон, Лампард, Кин итн. е исто платеништво како трансфер на Лукас Мура, Цеск, Вилијан, Нејмар, Ди Мариа итн не можам да ти помогнам.
Затоа овде ќе ја завршам дискусијата, доволно сум долго на форумов и имам научено кога некој сака да испровоцира со сарказам. Пониско од тоа здравје. :)
Не ми ти дозволи ништо, сам ме цитираше со пола страна напишан текст, јас ти одговарав посебно за се што ме имаше цитирано чисто да изгледа прегледно и да не бегам од тема, не нафрлав рандом текст од мене конкретно ти одговарав на тоа што пишеше, ова што го ти сега сумираш е избацено. Околу играчите ни од блиску не е исто денешното преплаќање со поранешните трансфери, но ти ги толку дистанцираш едните од другите што имплицираш дека тие играчи што мењаат клубови имаат низок статус, што не е точно и е игнорантно од секаков агол. Едниве ги праиш гладијатори, другиве курви пред мтв. Маалски муабети

Discuss.

11081467_10153204805214614_6864191540340220130_n.jpg

А демек Хазард оваа година ќе ја освои оваа награда?

Не, туку го споредуваат со тие што ја освоија. Освен Санчез ако се врати во форма пак, не ни гледам на кој друг да му ја дадат. Евентуално на Кејн затоа што е Англичанец.

Зашто претрпени фаули влегуваат како детерминанта за POTY?

Бројките на Хазард знаат да трпат ради тактиката на Мурињо, иако им е најконстантен* играч на Челси сезонава.

Нормално, кога го пуштаат да игра 2 полувремиња

А што сите го заборавате Де Геа ? Од спомнативе сите имаа пад во форма, Де Геа цела сезона ја одбрани 5 класи подобро од било кој друг голман.

Тоа дека игра за Јунајтед. :D
Да играше за Челзи немаше да има толку работа :D

Тоа дека игра за Јунајтед. :D
Да играше за Челзи немаше да има толку работа :D
На различни играчи ја фокусираат играта двајцата тренери. И Хазад да играше во јунајтед немаше да има толку работа :)

На различни играчи ја фокусираат играта двајцата тренери. И Хазад да играше во јунајтед немаше да има толку работа :)

Ќе имаше работа и во Јунајтед, ама ќе беше искористен цел негов потенцијал. Мурињо го кочи јас мислам.

Ќе имаше работа и во Јунајтед, ама ќе беше искористен цел негов потенцијал. Мурињо го кочи јас мислам.

Јас баш напротив мислам дека има слобода кај Мурињо, а и не е воопшто лош. Носител на играта, а кај нас пошто нема(в)ме никаква игра и слаба одбрана, тогаш идат до израз квалитетите на де Геа во кои не се сомневав.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom