Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаме правено, имам спомнато нешто и на телефон и на фб ама џабе.. Ми вика јас тебе те сакам ама како другар блаблба... Не сум ја поканил да излезиме..
.
Второто твое мислење кажува сеПа и имам неколку пати речено за инает пример оваа ми е мн убава симпатична.. И одма после ми вика демек као нечини никаква е, ја знаела не била нај нај..![]()
Не мора он одма да го дознае твојот статус нели?Абе људи ај да видам што идеа имате. Ми се допадна едно момче откако ми прати покана за пријателство и го прифатив на фејсбукон , да напоменам дека не го користам за допишување и слично, евентуално некогаш ако стаам слика од малата, некое статусче онака лабаво... По разводот, кој упатен кој не, не можев да замислам дечко, али овој ептен ми напраи ќеф, судејки по фото и статуси, ок ликче ми се гледа, ем убав ем ок статусчиња си има, не насилни и фрустрирачки... Па сакам некако да почнам комуникација, али прва мисла што ми иде е дека би попила корпа со оглед на мојот статус. Каде излегува не знам нема чекирања и слично, нели некаде да е уседелец![]()
![]()
Сакам да си пробам к'смет али не ми паѓа на памет начин. А и сум скептична ама сум на два ума. Логично и немам што да изгубам ако пробам, али не сум ни приближно очајна да праам глупи чекори па дај што даш. Си имам нормален живот како и секоја девојка али од мажи бегам ко од ѓавол, а овој ми е нешто спротивно. Шо да чинам?
![]()
Размислив сега, сватив дека подобро ќе биди пример за кого и да ми кажува да се правам дека не ме интересира, за сите да кажувам дека се добри дека се фини.. Едноставно незаинтересирано да се понашам.. А секако понекогаш и ќе и плескам во фаца, оваа ме сака онаа ме сака, оваа ми се пушта...Второто твое мислење кажува се.
Единствен начин да ја добиеш е да ја направиш максимално љубоморна. Заборави ја другарка ти, најди си друго девојче и суптилно и секојдневно плескај и го тоа во фаца. За брзо време ќе почне и таа да сака да биде со тебе, а ти ќе си во вин-вин ситуација.
Ова искористи го во случај да те одбие неколку пати за излегување и во случај директно и со два збора да и кажеш што ти чувствуваш за неа, а таа повторно да ти плесне дека те сака како другар само. Значи прво пробај директен пристап, have the guts, а после оди на резервната варијанта.
А зошто да не собереш храброст и да и речеш да се видите и се да и кажеш директно?Размислив сега, сватив дека подобро ќе биди пример за кого и да ми кажува да се правам дека не ме интересира, за сите да кажувам дека се добри дека се фини.. Едноставно незаинтересирано да се понашам.. А секако понекогаш и ќе и плескам во фаца, оваа ме сака онаа ме сака, оваа ми се пушта...![]()
Па гледа, сакала не сакала
![]()
Не сакам фак бади, сакам дечко, ако е за тоа, ги имам кандидати колку сакашАко си јака физички, не се замарај.
Мужи ко мужи, не боли курот и шес деца ако сакаш имај. Милф си е милф, не мора да те жени тој...
Бре бре многу јак бе ти, па божем она на колена ќе му клекне и одма брак ќе му нуди, зашто да ја купиш свињата кога можеш кобасицата да ја јадеш за без пари а а а?Ако си јака физички, не се замарај.
Мужи ко мужи, не боли курот и шес деца ако сакаш имај. Милф си е милф, не мора да те жени тој...
Ахахахаха ме изнасмеа бреБре бре многу јак бе ти, па божем она на колена ќе му клекне и одма брак ќе му нуди, зашто да ја купиш свињата кога можеш кобасицата да ја јадеш за без пари а а а?
Све вие ептен јаки мажиња сте бре маму му а во живо којзнае кое гигче, што се губи у простор и време си.
Не сакам фак бади, сакам дечко, ако е за тоа, ги имам кандидати колку сакашсепак фала на совет