H
HoT IcE
Гостин
Od Oskar i ja sum podobarde bruyne > oscar

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Od Oskar i ja sum podobarde bruyne > oscar
Не зафркавај друже. Значи за две работи си грешка за Туре и за една за Цеск, што просто не ми се верува дека може да кажиш дека Цеск е исто што бил Туре во Барса.Не, сеедно ми е каде ќе беа споредбите дали Сити или Барса, поекстремно изгледаат вака кога беше дел од Барса наспрема Чарли од Блекпул. Туре беше од непроценлива вредност на Барселона а немаше бекап статистика, тоа му дојде до израз кога ја смени екипата.
Првично Волфсбург и Челси се небо и земја у поглед на екипа со квалитет у играчи, и овој ги споредува овие двајца играчи од кои Де Брујн е алфа и омега моментално како што се спомна претходно за Адам, а Фабрегас е дел од тимот како што беше Туре у Барса, башка различна лига против различни противници екипи, фудбал на пониско ниво итн.,
im out
Па да беше од непроценлива вредност, затоа и плачеа и им се удри хејт како можеа за таква недоволно висока цифра да го пуштат, веќе важеше за еден од најдобрите box-to-box играчи у светот што уствари го и потврди коа отиде у Сити, првично погрешија што го продадоа.Не зафркавај друже. Значи за две работи си грешка за Туре и за една за Цеск, што просто не ми се верува дека може да кажиш дека Цеск е исто што Туре во Барса.
Првин Јаја не беше од непроценлива вредност на Барса зошто ротираше со факинг Кеита за ДМФ а подоцна да го изгуби местото од Бускец. Дури се сеќавам на почетокот кога веќе беше потпишал за Сити кажуваше како го играле на несвојствена позиција која што беше и причината да си замине. И да беше од таква вредност немаше да го пуштат за мизерни 30 и кусур милиони евра.
Другото е што не е сеедно каде ќе се споредбите зошто ако го земиш Туре од Сити во равенката, Чарли Адам ќе биде изеден статистички без разлика дали ќе биде во времето од Блекпул или Ливерпул. При што твојот обид на контрираш на постот на Видук ќе биде неуспешен.
И последно, во врска со Цеск и кој што е како што бил Туре во Барса. Не е точно ни под разно. Матиќ е тоа што беше Туре во Барса, а Цеск можеш да го споредиш со Чави.
Тоа што го продале за мала сума кажува колку го ценеле во Барса и колку имале потреба од него. Без разлика тој за што бил способен тогаш и талентот кој го поседувал.Па да беше од непроценлива вредност, затоа и плачеа и им се удри хејт како можеа за таква недоволно висока цифра да го пуштат, веќе важеше за еден од најдобрите box-to-box играчи у светот што уствари го и потврди коа отиде у Сити, првично погрешија што го продадоа.
У целосни статистики, баш сумњам дека ќе биде изеден било кој у случајов, и не одговара бидејки е огромна разликата на настапи, whatever
трето, реков дека е Фабрегас е дел од тимот како што беше Туре у Барса, не дека имаат ист придонес или се ист тип на играчи, со што го убаци Матич у равенката, и не ако гледаме низ лупа и Чави и Цеск не играат на иста позиција
Ако продужи еврово да слабее а фунтава да се држи, ПЛ екипиве gonna run riot на пазарот летово@Inglourious Basterd уште лани летоска збореше за ова
![]()
Мислам дека ова лето највеќе во историјата ќе потрошат англиските клубови (овие 20 што ќе се во ПЛ)Седи не го сили Венгер сите пари ќе ги потроши![]()
Пошто немаш цитирано никого, не знам до кого ти е упатено прашањето. Првата реченица во мојот пост е иронична. (ако случајно некој не сфати)Колку играше во средина,колку во одбрана,Адам во Блекпул?
Не де, туку сега прочитав и давав мое мислење. Споредбата што ја даде wicked си нема врска, али и сликата што ја постираше видук исто така. Причините ги кажав погоре.Not again, plz!!!![]()
![]()