НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Феникс ептен беа јаки лани кога зема Драгиќ.
Не знам дали ти беше ова саркастично, но лани Феникс имаа 50 победи, тоа што се во Западот и што не играа плејоф е веќе друга приказна.

http://www.sactownroyalty.com/2015/3/14/8217029/kings-wizards-final-score
All you can really do is laugh. 24 hours after the Sacramento Kings blew an 18 point lead against the Philadelphia 76ers by collapsing after half, the team decided to trot out an encore performance and blow a 21 point lead to the Washington Wizards, losing 113-97.“
Дефинитивно за потсмев. Толку да немаш талент, воља и дисциплина страшна работа.

Овој Вестбрук е ненормален..
Големо животно е, шутира слободно, промашува и си фаќа офанзивен скок и пак уште 2 шутира. 1-8 почна ама се врати и лом направи. Невидена сила и атлетичност има и сере врз плејовите.
Миротич лом прави на офанзива, но грешките во дефанзивата се негови, бавно се движи на пик н рол и мора да се превземаат и после тоа остануваат двајца на еден под кош.

Како може такви вон-сериски флопови да прави Крис Пол мене не ми е јасно. Коа го гледам туѓ срам ме јаде.. И ова издрогираното гомно Барнс....

Кентаки 34-0 имаат големи шанси да бидат првата екипа после 40 години да бидат непоразени

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom