Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Ми требаат материјали за фармацевтска индустрија, што се работи кој е принципот на работа,ризици на кои се изложени вработените,и влијание на бензенот во производство и труења со бензен... Може.ли да ми посочите литература каде можам да најдам вакви материјали? Фалаа

За фармацевтска индустрија имаш во фармацевтска технологија од Симов, се обработува развој на лек, добра поизводствена пракса (GMP). За бензенот ако ти треба која му е улогата во фармацевтска дозирана форма во истата книга би требало да го имам. А доколку ти треба за труење со бензен тоа во Токсикологија во специјалниот дел од Милан Јокановиќ. Акутна експозија на бензен предизвкува депресија на ЦНС а хронична појава на леукемија, ова на кратко, во книгата поопширно пишува.

кај може да најдам костим од горила ? се спремам за 1 април хухух

Луѓе предложете некој клуб за параглајдинг обука т.е летање.Да предложи некој каде да гледам покрај тоа и опрема

Луѓе предложете некој клуб за параглајдинг обука т.е летање.Да предложи некој каде да гледам покрај тоа и опрема
бате , фејсбук пиши на search: сакам да скокам со падобран во македонија . таму имаш поточни информации од страна на членовите

Летком ми треба, преку глава ми е врзување жица за жица, мора да почнам да ги лемам. Бриколаж претпоставувам треба има, ама некаде низ Карпош ако знаете најубаво.

Летком ми треба, преку глава ми е врзување жица за жица, мора да почнам да ги лемам. Бриколаж претпоставувам треба има, ама некаде низ Карпош ако знаете најубаво.
А да си појдеш на некое од пазарчињата и да си купиш леткум паста и калај да не заборавиш поевтино ке си поминеш

Каде би можел да најдам батерија за sony ericsson wt19i(дека е постар модел)знае некој ?

Дали има некаде да се купи/изнајми униформа од АРМ?

Може некој да ми каже некоја онлајн страница каде што можам да порачам електронско пикадо македонска по можност :)

дечки, може прашањево не е за тука , ама кај можам да ги најдам сликите од Мамас? конкретно за од четвртокот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom