Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
каде можам да најдам Нишдр( тоа било бел камен).. баба ми траже пред 50 години така го викале а сега незнам

аптека

Sent from my iPhone using Tapatalk

Кај можам да најдам обетки на магнет? за машко

bbp-99-problems-t-shirt-noir-manche-cuir-.jpg

Дечки ваква маица каде да најдам во моментов

Може ли некој да ми каже дали ова е зградата на СВР Скопје
23uo17n.jpg

Последно уредено:
Море кај има обетки на магнет бее ејјј

Дечки да ве прашам за некои поопуштени места за викенд шетање во Скопје, од типот на Коктел Бар....значи така до 01 да работи да има добра музика и луда забава нормално со играње :)

SOTTO кај соборна припаѓа во оваа група?
Soulmatik? Brick Bar?

Искуства, совети, say something[DOUBLEPOST=1425672120][/DOUBLEPOST]
Море кај има обетки на магнет бее ејјј
Побарај во бижутериите, во ботони и таа во подрум во гтц кај веро што е, следна варијанта е бит пазар, скрос на крајот од пазарот (порано го викаа делот кај бугарите, а денес и облека се продава) имаш преполни тезги со накит во која голема е веројатноста да најдеш... Или исто и на зелено пазарче кај што се продаваат такви дрангулии...
Ти посакувам успех во потрагата :)

Кој документи се потребни за здравствено осигурување? До пред месец бев осигуран но сега не (престанување на работен однос).

Да.
http://wikimapia.org/#lang=mk&lat=41.983705&lon=21.458943&z=19
извод и л.к копии и таму има формурал го пополнуваш даваш на шалтер и после тоа те регистрираат

Ми требаат материјали за фармацевтска индустрија, што се работи кој е принципот на работа,ризици на кои се изложени вработените,и влијание на бензенот во производство и труења со бензен... Може.ли да ми посочите литература каде можам да најдам вакви материјали? Фалаа

како се викаше онаа страна на фб кај што прават интересни подароци ? нешто во стил,чаша со одредена порака(која сакаш ти) и такви ствари ? никако да ја најдам...

Музички продавници во Скопје освен Артист, Мими и До ре ми? Имаше и една продавница в центар блиску до античкиот ацо качен на магаре, до некој кафич и во подрум се слегуваше. Му текнува на некој?

Музички продавници во Скопје освен Артист, Мими и До ре ми? Имаше и една продавница в центар блиску до античкиот ацо качен на магаре, до некој кафич и во подрум се слегуваше. Му текнува на некој?
Помеѓу Тренд и Сурф'н'фриес беше, ама мислам дека е затворена сепак провери си

Помеѓу Тренд и Сурф'н'фриес беше, ама мислам дека е затворена сепак провери си.

каде можам да најдам Нишдр( тоа било бел камен).. баба ми траже пред 50 години така го викале а сега незнам

Sent from my iPhone using Tapatalk
majka mi isto taka barase nisadr i stipsa. stipsa najde no nisadr morase da naracuva od turcija i plati okolu 500-600 denari za edno malo parce

Дечки некој ми врти од мобилен со повикувачки број 078 има ли начин да дознаам кој е?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom