Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Oвој Миле нека не кур ми се праи дека не знае што е стега да не му ебам тоа сељачето од пичке си материне, до вчера у водовод работеше. Она пластично, се витка да и го свиткам на мајка ти.

Кајги,
мене Амди Бајрам отсекогаш ми бил човек за инспирација, во смисла - штом може тој со неговиот памет, можам и јас. :D Дури и на фејсбук кога го имаше она people who inspire you мене ми стоеше Амди Бајрам. :icon_lol:

Ѓе си Драа

Ситуација у државу ни е ПУЧ јор хен зап ин ди ер.

Ја еве на кратко, само да те поздрау
Поздравују те пуно, мислу поздрављам те пуно, пуно као демек мноо, а не како пуно, знаеш пуно,другар му на дарди.
Глеам биднала си виртуалан дневник, да ти га раскажу дн у кратки црте? А зшто после сфаку собиранку ти устфари си у ново руво, добар муабет, во ново руво,стара шема : D

E a приметила ли си дека на филови сфи хакери и компјутерџие штракаф како ненормапни по тастатуру а маус га нема нигде, куде су мауси у филмови, питање је сад.

Бунџи, ако читаш јави ми се, ја заврши сс праќање на сиви и апликацие за работу : D
Поздраф Нездраф до следното штракање, тфој Парва

А бе Тоше, Тоше...Никад не сме те заслужувале...Крвта да им ја ебам на сите што му го користат името во лични цели. Гнаси гнаси, гнаси..Ѓубриња. Сите до еден.

Драга,

По 5 години гледање исклучиво МРТ, Сител и Канал 5, конечно успеав да ја инфилтрирам Телма во телевизорот на баба ми.
Моментално е на дијазепам.

Требаше да се спомене Тоше во низата гадости, за да овие индиферентниве конечно се огласат. Женички, човечиња, милион други ,,обични'' луѓе, игнорирај ги. ,,Не ме интересира политика''.

Чисто да ве подготвам за насловите на Курир, Сител, Сарма и компанија:

СКАНДАЛОЗНО: Заев го злоупотребува Тоше Проески и децата без родители за партиски цели.

Првите: Полтроните од партија, ќе го шеруваат линков на секои пет минути.
Вторите: Рајата од позапуштените краишта во државава тоа ќе си го помисли и вреже во глава.
Третите: Ние? Реков. Да си земеме карта за у странство, дури не ни лупнале забрана за патувања, јер нема спас.

Што да спремам па, еве ги почнаа!

Capture.PNG

http://www.kurir.mk/makedonija/vest...eba-na-SDSM-na-likot-i-deloto-na-Tose-Proeski

Мршници! :pov::pov::pov::pov::pov:

Лелеле какви ѓубриња , мршојадци ццц има ли некој адреса и имиња на овие на новинари од курир?

Аууу јак сникерсов ептен... ми се затна кикири(т)ка во грло и исплукав све тоа.

Ова со Тоше и децата беше врв на се, посакувам најстрога Божја казна да ги снајде. И да, Сашо кој манијак бил.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom