Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://handballme.me/2015/03/metalurg-pao-u-bitolju-crnogorci-guraju-pelister-ka-plej-ofu/
Ако чита некој од надвор шо не ги знај приликите кај нас ќе си речи кузнеј во каква екипа играт овие Црнорците...
Кузнеј шо филмој му тепат таму.....па уште изјава дал голманот...
Иначе ако ги изгубат лингурите на Минчо сите утакмици до крај со појјаките екипи треба да ги поминиме...
Не знам шо распоред имат....
Ако имат утакмица со Преспа или Текстилец најверојатно ќе тепат....една утакмица...
Е сега нас ќе ни требат две победи до крај.....
Со Работнички ја рачунам за сигурна победа дома...и ако можат да изват нешто во Охрид...
Ама со ова игра многу тешко,посебно шо сјача Охрид,ќе бидат напалени и тешко дека ќе тепаме таму,,,
Во Прилеп губиме 100%,ќе не отепат комшиите....ем ни го зедоја Папата(нашиот духовен лидер) ем ќе не испаднат во плеј аут,абе педерчиња ЧОЕК....
А заборават дека пред 18 години ги спасивме да не испаднат...(абе рани куче да те каса)...
![]()
Денеска се игра против Пролет од 19ч.Незнам само како заврши мечот од ова коло меѓу Прилет - Охрид ?
Го бараја и Милан Левов но мислам дека не потпиша
Believe in the river.Абе ние нон стоп во грешен фан клуб пишиме.Ај нека отвори некој за РК Пелистер 08 а ове ќе си се потсеќаме за старите добри времиња на РК Пелистер.
петок, 13.03.2015
19.00 (СОБРАН) дом.ракомет: ОХРИД-ПЕЛИСТЕР - (ком: З.ВИДЕВСКИ)
со кој се појачаја бе со мите караиванов и миле ордев шо нема ракомет играно 2 години шо не ги тепаја пролет ко се појачани толку ги гледав и со на марковски екипата ко играја зимата тука охрид се растурена селска банда колку да се речи ракомет играме вервај по батал екипа се од нас ние барем имаме една постава каква е таква само овај клуб од други си пати од управата и луѓето со го водатЌе не чукнат 5-6 разлика сигурно...
Од овие дома изгубивме и то со послаб тим ни дојдоја тогаш во Битола . Сега се појачани со неколку играчи а ние без тренинг влеговме во првенството и со послаб тим од есенскиот дел .
Нека не тепат и да ни клат крај на маките , да си одиме во плеј-аут кај шо ни е местото .
Барем таму фаворити ќе бидиме против неколку екипи.
Нека ја завршат ова срамна сезона и сите нека си го фатат патот . Нека остани само пискачо во клубо , колку да има кој да ја бриши прашината од пехарите.
Левов , Караиванов , Ордев и еден србин купија заборајв како се презиваше (ме мрзи да барам).со кој се појачаја бе со мите караиванов и миле ордев шо нема ракомет играно 2 години шо не ги тепаја пролет ко се појачани толку ги гледав и со на марковски екипата ко играја зимата тука охрид се растурена селска банда колку да се речи ракомет играме вервај по батал екипа се од нас ние барем имаме една постава каква е таква само овај клуб од други си пати од управата и луѓето со го водат![]()