Ја уште не разбрав зашто мажот треба да го плаќа и кафето на другарките на жената .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Доколку си сингл си имаш право да се пеглаш со кој сакаш...ама ако си во врска или брак а се пеглаш и на страна ондак да курва си .....Ti bi il li so devojka koja imala 50 partneri? Taa isto taka ima pravo da legne so kolku maxi saka isto kako i ti sto imas pravo da ne ja platis smetkata. I sega?
Licemerni ste do bolka. Znaci ke terame ramnopravnost za parite, ama kurva e ako pominala mnogu mazi. Ili ste liberalni vo se ili ostanete si tradicionalni. Nema i jare i pare.[DOUBLEPOST=1426001589][/DOUBLEPOST]
E ne, domakinot me saka oti mu gi trosam parite. Ljubovta e cudesna!
И не знам што го мешаш сексот со ова ? Извини рибо - ако се ебеш со 20000 души дур имаш дечко - курва си , вака или онака - а ако си сингл и си се пеглаш по потреба, никој не те ословува како курва - т.д не знам што ги мешаш брзините...
Не бе никој, само сите.
Зашто инаку нема да смее да седне на маса со неа. Не знам што не е јасно.Ја уште не разбрав зашто мажот треба да го плаќа и кафето на другарките на жената .
Се јави Лангето. Ти може да си најголемо мажиште, ама ако налеташ на жена која што нејќе да биде частена џабе е се. Инаку за ова вистински маж или серко, затоа се смајлињата.
И едно прашање за тебе, ти така ги оценуваш мажите, дали има и дали сака да плати? Ако не се понуди да плати не е маж, серко е? Многу длабоко и разумно размислување.
Ти како ги оценуваш мажите? Што е за тебе идеал за Муж?
Mozam da go razberam plakaneto na mazot kako obvrska ama da im go plakam kafeto na drugarkite na zenska/zena pa za da sednam so niv,ako saka neka sum abramovich nema shansi
Mozam da go razberam plakaneto na mazot kako obvrska ama da im go plakam kafeto na drugarkite na zenska/zena pa za da sednam so niv,ako saka neka sum abramovich nema shansi
Со оглед какво мислење имам јас за другарките на мојата девојка, треба они да ми платат да седнат со мене на маса, не ја да им плаќам пијачки.
Со оглед какво мислење имам јас за другарките на мојата девојка, треба они да ми платат да седнат со мене на маса, не ја да им плаќам пијачки.