Трендови во МК медиумите од кои ни се кења

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
доста приказни и сценарија, дискутирајте со факти, објективно, не со навивање

Фактите се тоа дека имаме "куртон" вести, "куртон" телевизии и "куртон" новинарство.

Ајт.

Коа сме кај куртон вести...

„Предавниците на Македонија испратиле човек да ме убие“
petartemelkovskigdom.jpg

Ова веќе преминува од смешно во жално..

Со моќни зборови на кои треба да се поклони секој Македонец и да научи животна лекција, беше затворена вечерашната трибина на Граѓанското движење за одбрана на Македонија.

Изговорени од устата на актерот Петар Темелковски, зборовите како нож се зариваат во храброто македонско срце.
:facepalm::facepalm:

http://www.kalimero.mk/archives/912
Видео: Пази да не му станеш идол на Саше Политико

„На Стево Пендаровски не му беше украдена победата на 10.03.2015 година, бидејќи тој ја изгуби својата политичка шанса на дебатата на МТВ, каде што немаше ни политичка сила, ни политичка енергија да го порази во директен дуел Ѓорге Иванов. Апсолутно не мислам дека му е украдена победата“, рече Васко Ефтов на последниот настап на Телма.

Ова дефинитивно не му се допадна на Саше Политико, а најтажното во целата оваа приказна е што токму неговиот идол застана на спротивната страна со спротивни мислења од него. Секако, тоа не може тукутака да помине кај Саше, па уште веднаш му објави „сочен“ наслов на својот интернет портал.

We have a new Silvaneva.

:vozbud::vozbud::vozbud:

ИНТЕРНЕТОТ СЕ СРУШИ: Над 44.000 граѓани го проследија преносот од Универзална преку јутјуб
Детали

Создадено На Среда, 11 Март 2015 11:09
Датум на објавување
Категорија: Македонија

Интернетот се сруши. Преносот од осмата бомба на СДСМ, која се одржа во Универзална сала го следеа над 44 илјади компјутери само преку јутјуб.

http://daily.mk/makedonija/internetot-srushi-nad-44000-gragjani-prosledija-prenosot-univerzalna-1

Znaci voa Makedoncite mama e*aa sekade ...duri i internetot go srusija.... so 44 000 kopjuteri koi bile povrzani...!

Скандал во една скопска амбуланта – Напален докторот и побарал на Црна мачка
Најпознатата македонска стриптизета Црна мачка откако качила висока температура заминала на доктор,арно ама докторот откако ја прегледал се дрзнал и да и побара. Шокирана Мачка збеснала и го отерала докторот кај што не треба.Ова го тврди читател на Либертас кој исто така чекал за преглед во една скопска амбуланта.

-Додека ние неколку души чекавме за преглед,се појави Црна мачка.Сите во чекалната ја зјапавме оти ја препознавме од телевизиските емисии.Таа влезе и после некое време почна да вика.“Не тие срам бре старо магаре,ај што ме натера да го соблечам блузичето,па уште и ќе ме пипкаш.Срам да ти е,ќе те пикнам во црна вреќа и право во Вардар“,му рекла Мачка на напалениот доктор.Нашиот извор вели дека по расправијата стриптизетата излетала од ординацијата и ја залупила вратата толку силно што се затресле и ѕидовите од амбулантата.
Мачка ни призна дека имала висока температура и дека била на лекар,но не сакаше да ни каже за инцидентот.Таа само кусо ни рече-“ Следниот пат главата ќе му ја скршам“.

Najdobrite mediumi vo drzavava se onie finansirani od stranci.
Strancite najdobro i` mislat na Makedonija i Makedoncite.
Otomansko, 1913, 1919, 1925, 2001.[DOUBLEPOST=1426533587][/DOUBLEPOST]
Гледам слабо ги спомнувате Алфа а исти се ко Сител

Абе најдобри се 24ка, А-1, Тељма. Кажи си искрено.

Последно уредено:
Najdobrite mediumi vo drzavava se onie finansirani od stranci.
Strancite najdobro i` mislat na Makedonija i Makedoncite.
Otomansko, 1913, 1919, 1925, 2001.[DOUBLEPOST=1426533587][/DOUBLEPOST]

Абе најдобри се 24ка, А-1, Тељма. Кажи си искрено.
Не најдобри се Шител,Анал 5,последна со "помош" на граѓаните им се приклучи и мРТ,со нивните секојдневни ку*тон вести.
Повели.
http://coub.com/view/5376s

Јанко со бурекот...бљувотинииии :sick:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom