Siv mercedes?![]()
Мислам дека и плавуша е, а инаку Мерцедесот е сив/сребрен.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Siv mercedes?![]()
dada ja imam i jas videnoМислам дека и плавуша е, а инаку Мерцедесот е сив/сребрен.![]()
И Мерцедес!Mercedes... Mercedes и Mercedes!!![]()
Го прашале газдата (или директорот,не ме фаќајте за збор) на БМВ која кола е најдобра според вас? Тој рекол на прво место е Мерцедес, па после тоа БМВ. Така да чим првиот човек на бмв тоа го има кажано, нема што да се збори тука...![]()
Нешто извор, видео или доказ некој?Го прашале газдата (или директорот,не ме фаќајте за збор) на БМВ која кола е најдобра според вас? Тој рекол на прво место е Мерцедес, па после тоа БМВ. Така да чим првиот човек на бмв тоа го има кажано, нема што да се збори тука...![]()
E ova ne ti trebase.. Sakas da mi kazes deka Bmw ili Audi imaa podobar dizajn od Mercedes eve da zememe na primer 2000 god. Sporedi Mercedes E klasa ili S klasa so koj bilo model od bmw ili audi od taa godina.мерцедес го оправија дизајнов последниве години иначе пред тоа беа апла пензионерски возила, бмв одувек бил на врв у тој поглед, аудињата пак ми се сите исти, као една кола да е од а3 па до а8 само да земал некој да ја растегнал.
сакаш да кажеш дека ова?E ova ne ti trebase.. Sakas da mi kazes deka Bmw ili Audi imaa podobar dizajn od Mercedes eve da zememe na primer 2000 god. Sporedi Mercedes E klasa ili S klasa so koj bilo model od bmw ili audi od taa godina.
Toj mercedes sto si go stail na slikata ne e 2000 god, nego e 96-97[DOUBLEPOST=1425662662][/DOUBLEPOST]сакаш да кажеш дека ова?
![]()
е поубаво од ова бмв? Иако е М5 ова што сум го ставил, било кое Е39 е поубаво од тој мерцедес. Баш до 2000та година им е тој дизајн и после го оправаат некако полека полека и сеа праат ѕверски модели не викам не.
![]()
eve ti od 2000 god i na izgled e bolje i vo pogled na motorot a da ne zborime za potrosnjata vo sporedba so ova bmwсакаш да кажеш дека ова?
![]()
е поубаво од ова бмв? Иако е М5 ова што сум го ставил, било кое Е39 е поубаво од тој мерцедес. Баш до 2000та година им е тој дизајн и после го оправаат некако полека полека и сеа праат ѕверски модели не викам не.
![]()
Годинат на моделот е 1995 а 2000 година добива facestylingToj mercedes sto si go stail na slikata ne e 2000 god, nego e 96-97[DOUBLEPOST=1425662662][/DOUBLEPOST]
eve ti od 2000 god i na izgled e bolje i vo pogled na motorot a da ne zborime za potrosnjata vo sporedba so ova bmw![]()
Mercedes 300 CDI nema drugar, ima samo 300 Turbo Diesel, a mercedes 270 cdi trosi mnogu pomalce od bmw 530 (mercedesot okolu 7 kombinirano a bmw-to okolu 10) a sporedba koj podobra voznja ima da ne praime muabetГодинат на моделот е 1995 а 2000 година добива facestyling
Мерцедес 300 crdi и bmw 530d трошат многу нафта
хаххахахахааааааааа,алал да ти е.Што убаво ме изнасмеа до солзи со потрошувачкатаMercedes 300 CDI nema drugar, ima samo 300 Turbo Diesel, a mercedes 270 cdi trosi mnogu pomalce od bmw 530 (mercedesot okolu 7 kombinirano a bmw-to okolu 10) a sporedba koj podobra voznja ima da ne praime muabet