- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.504
- Поени од реакции
- 119.396
Го искина у прв сет. Апсолутно подобар тенисер е Чорич, овие 1.40 за Троицки беа жива смешка.Форца Борна![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го искина у прв сет. Апсолутно подобар тенисер е Чорич, овие 1.40 за Троицки беа жива смешка.Форца Борна![]()
Ти викам, вчера ми запна за око, некоја интуиција имав што ме влечеше за Борна... па го ставив синглче на три бона, па ќе видиме, за сега еГо искина у прв сет. Апсолутно подобар тенисер е Чорич, овие 1.40 за Троицки беа жива смешка.
Да ти ебам све по список Симон,каков морон не ми си верува..кај пишав тенис кај се запустив добро ми одеше со фудбалот ..да ти се помочам во спортот глуп
Бемелманс да ти умре цела фамилија копиле грдо смрдливо.
Глеј повреден е и нема да предаде. Зашо бе мене ми се дешава ова???
Брат стои на терен еј, стои и не може поен да земе и не сака да предаде. Е ќе се убијам жими се, не сфаќам на кого сум згрешил ја у животот вакви срања да ми се дешаваат...Не видов дека и ти си пишал, ама ете заедно сме во маката![]()
Брат стои на терен еј, стои и не може поен да земе и не сака да предаде. Е ќе се убијам жими се, не сфаќам на кого сум згрешил ја у животот вакви срања да ми се дешаваат...
aj troicki neka ide cela +38, koj saka neka tepa samo eden set da zeme srpskiov degenerik![]()
Уште и Лаксонен се радува на секој освоен поен, јас не знам како не му е срам крвта да му ја ебам. Да дае Господ нога да искрши никад спорт да не заигра.Знам го гледам, а ја заокужив на 2:0
Уште и Лаксонен се радува на секој освоен поен, јас не знам како не му е срам крвта да му ја ебам. Да дае Господ нога да искрши никад спорт да не заигра.
dobro, neka tepa chorich samo neka ide plus cela