Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Да ти ебам све по список Симон,каков морон не ми си верува..кај пишав тенис кај се запустив добро ми одеше со фудбалот ..да ти се помочам во спортот глуп

Го искина у прв сет. Апсолутно подобар тенисер е Чорич, овие 1.40 за Троицки беа жива смешка.
Ти викам, вчера ми запна за око, некоја интуиција имав што ме влечеше за Борна... па го ставив синглче на три бона, па ќе видиме, за сега е (y)

ЛАСК - Луштенау - 1, 1.8[DOUBLEPOST=1425654681][/DOUBLEPOST]
Да ти ебам све по список Симон,каков морон не ми си верува..кај пишав тенис кај се запустив добро ми одеше со фудбалот ..да ти се помочам во спортот глуп

Ќе тепа Симон, ама од што ти го имаш пишано прво ќе спаси 7-8 меч топки и после ќе влезе во серија :)

Бемелманс да ти умре цела фамилија копиле грдо смрдливо.
Глеј повреден е и нема да предаде. Зашо бе мене ми се дешава ова???

Последно уредено:
Бемелманс се повреди во 3тиот сет и не предава туку 3 сета по ред само сервира и стои во место. Колку да не ти се рачуна 1 коефициент :)

Копилето Симон имаше 5-3 и сервис,откако јаде брејк имаше 0-40 за таман 6-4 да победи..и смрдениот го изгуби и тој гем и сега на тај брејк го изеде за сите пари...копиле смрдено

Бемелманс да ти умре цела фамилија копиле грдо смрдливо.
Глеј повреден е и нема да предаде. Зашо бе мене ми се дешава ова???

Не видов дека и ти си пишал, ама ете заедно сме во маката :)

Не видов дека и ти си пишал, ама ете заедно сме во маката :)
Брат стои на терен еј, стои и не може поен да земе и не сака да предаде. Е ќе се убијам жими се, не сфаќам на кого сум згрешил ја у животот вакви срања да ми се дешаваат...

aj troicki neka ide cela +38, koj saka neka tepa samo eden set da zeme srpskiov degenerik :D

Брат стои на терен еј, стои и не може поен да земе и не сака да предаде. Е ќе се убијам жими се, не сфаќам на кого сум згрешил ја у животот вакви срања да ми се дешаваат...

Знам го гледам, а ја заокужив на 2:0

Знам го гледам, а ја заокужив на 2:0
Уште и Лаксонен се радува на секој освоен поен, јас не знам како не му е срам крвта да му ја ебам. Да дае Господ нога да искрши никад спорт да не заигра.

Уште и Лаксонен се радува на секој освоен поен, јас не знам како не му е срам крвта да му ја ебам. Да дае Господ нога да искрши никад спорт да не заигра.

2 брејка дозволи и сега се растрча да му ебам мамата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom