Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Треба и тој да тепа ама овие ко најсигурни ми се чинеа за 2 квота.А Симон?
Gombos-Kavcic 1 (1.50)
Gombos odlicna sezona , osvojen naslov zadnji tjedan u Cherbourgu ...
Blaz je 13.2. bio na opericiji ukljestenog zivca na desnom stopalu ... sad koliko je trenirao to ne znam ima tek video na fejsu kako sjedi na stolcu i prebacuje mrezu ...pise da minimalno da se vrati na teren 3 tjedna i mislim da ce Gombos to dobro iskoristit
Па и не е баш некоја младина првиотStruff kolku sto e dobar,tolku e i los.Simon e preiskusen za nego.
Sela dobra dvojka mi izgleda.Zhyrmont takodje.Igra protiv nekoj Irec.Ward protiv Isner prv set +.
Berankis i Kokkinakis od mladinata.![]()
Нема, и јас за Соуса барам нигде нема, ко на Марс да играат у курац да идат.
Иначе не е почнат Кузњецов, играат уште Донској и Нилсен.
6-0 3-0 води мајсторот, поклон од севишниот Бог.Да помине бомбата па ќе ви кажам една за вечер[DOUBLEPOST=1425652357][/DOUBLEPOST]
1:3 e Соуса, прв сет, кизнај кога ажуриран резултат![]()
Вечер Ерани ќе изгуби од Анастасиа ?6-0 2-0 води мајсторот, поклон од севишниот Бог.![]()
Не знам, жени и се е можно. Ако не греши Павличенкова тогаш сигурно ќе тепа, многу е појака од Ерани, ама во 9 од 10 меча што ќе ги изиграат Павличенкова ќе греши ко болесник. Батали ги жените.Вечер Ерани ќе изгуби од Анастасиа ?![]()
За тие коеф не вреди да се играатSalzburg i Kazan hokej ke tepaat?