- Член од
- 15 август 2009
- Мислења
- 2.023
- Поени од реакции
- 4.874
Овој треба да се забрани со закон.
Како може да го толерираат не ми е јасно. Рекордер во трескање глупости во минута.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овој тикваров ти е олицетворение на класичен вмровец. Овој и оној мрснион ти се прототип на класична овца. И толку им се глупи финтиве што секогаш се прашувам кое ниво на развој го имаат луѓето за ова да им е интересно. Ова е за ретардирани програма и нив несакам да ги навредам.
Баш би сакал да го видам телефонскиот разговор позади камери, а не пред камери
Овие крвнициве се полоши од сите провладини медиуми заедно.Реално мора да ја спомнеме и Мтв во позитивна смисла,ако веќе сте тргнале да оценувате канали и нивната целовкупна содржина на програма.Кој сака нека јаде трици за Мтв во негативна смисла,ама за мене моментлно се најубедливо најдобри.Најдобра спортска понуда имаат плус домашна продукција на емисии од било кој вид.Ни телма,алфа,шител,анал 5 не пренесуват за фудбал,ракомет,кошарка,одбојка,формула,емисии за патување,документарци,серии и тако даље.Телма до вчера беше мртва телевизија која ја држеше во живо Сериа а.Дури пред еден месец малце живна со малку емисии и редизајн.
Тоа законот им го овозможува. Од кога видоа дека никој со години не плаќа, насилно вметнаа да иде преку УЈП. Со сила давачка како и многу други.Овие крвнициве се полоши од сите провладини медиуми заедно.
Лицемерие, се преставуаат како државна а работат како приватна телевизија.
Блокираат сметки на социјално загорзени граѓани само заради тоа што не платиле за овие тиквари.
Да можев да си го менам никот ќе си го менев во "СМРТ за МТВ".
Јас сум да не постои.Мора да се воведе закон со кој ќе се сопре МРТВ да биде дел од Власта. Или нека не постои. Веднаш нека иде под стечај.
Овие крвнициве се полоши од сите провладини медиуми заедно.
Лицемерие, се преставуаат како државна а работат како приватна телевизија.
Блокираат сметки на социјално загорзени граѓани само заради тоа што не платиле за овие тиквари.
Да можев да си го менам никот ќе си го менев во "СМРТ за МТВ".
Што значи ова?Прост случај е со такса да гласи на малолетно дете.а потоа проблеми да настанат.
mora da ima vladina televizija sekade vo svetot, no treba da se ograniči samo na suvoparni vesti i informacii na nastani što se slučile kaj nas i vo svetot, izvestuvanja za novi zakoni što stapuvaat na snaga (nešto kako Služben vesnik), ceni na energensi i slični informacii, vremenska prognoza i sportski natprevari na reprezentaciite na RM, znaći bez politiziranje i reklami na bilo koja partija vo vreme na izbori a i bilo koga..Јас сум да не постои.
Но секоја влада сака да си ја користи, исто како што некои ги користат оние зад МРТВ.![]()
ne mi zbori za BBC... mifki se i tie...aj sea kako beše za referendumot vo Škotska !! I plus vo BBC ima demagogija na toni... se sećavam pred 50 godini togaš nepoznatiot peač Tom Jones beše baniran na BBC bidejći nosel tesni pantaloni i na scenata izveduval sexy dviženja, pa negoviot prv svetski hit se promovira na piratskata stanica Karolina ..no zatoa poznatiot BBC voditel Jimmy Savile 60 godini siluval se živo i divo, sega se otkriva..МТВ треба да се затвори, затоа што е срам за државава веќе 20 и кусур години, доста е, ние немаме капацитет за државна телевизија како ББЦ.
Ќе гласам на следните избори за тие што ќе ветат дека ќе ја затворат, за навек.
Веројатно мисли на рдт. што стаса за цела фамилија. И да до денес се случува на цела фамилија да им стаса да плаќа за рдт.Што значи ова?
Најдобро е да се среди самиот себе,македонски народ.Тој избира,тој подржува,па после трет е крив.Кој е крив во Македонија зошто сите гранки на општеството работи и се напредува благодарение на родниски врски и партиски врски.Самиот народ.Ако разбираат дека е тоа лошо дело за сите,упорен е истиот елемент.Буткање со врски.Владата е составена од избрана партијакоја се состои од десетина илјади граѓани кои работат за меѓусебе.Тие луѓе се или мои пријатели,роднини и колеги.Значи народот е расипан / болен.Додека не се смени менталитет дека не е добро,ќе тапкаме 20+ години,ова е реалноста.Јас ќе гласам за оние кои ќе ветат дека сета оваа клошарана од овие 20 години ќе ги стрпа во доживотен затвор. И тоа во самица. Само за таква опција ќе гласам.