Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Него вечер “мастплеј“ за Капетанот ќе има или ќе го чува за секој случај?

Очекувам Барнли да игра затворено, да нема бркотници по терен и мислам дека ќе има повеќе простор за да го изигра али би го играл ко 10ка, никако како везњак, пошто нема ниту една контра да брка и да прекине...

Не знам Сако дали помина фитнес денес за да игра. Ако поминал, би ги одмарал Џан и Стерлинг.

Симон, Дејан, Мартин, Мамаду, Лазар, Џо, Џордан, Алберто, Адам, Фелипе и Даниел.

2013 летoтo нели му јa aктивирaвте клaузулaтa, aмa oдби oн дa си oди oд Атлетикo. Истo и Арсенaл беa зaинтересирaни. Е дa ви дoјдеше тoгaш, сo Суaрез дo негo ќе беa... :D

Да, да, добро се сеќавам на ова, кога се шпекулираше на големо дека му ја пробивме клаузулата (22 милиони фунти беа), ама тој не одби. Се плашам да помислам што ќе беше нападот со него, Суарез и Стариџ.

Да, да, добро се сеќавам на ова, кога се шпекулираше на големо дека му ја пробивме клаузулата (22 милиони фунти беа), ама тој не одби. Се плашам да помислам што ќе беше нападот со него, Суарез и Стариџ.

Ќе го немавме Аспас :(

Или двaјцaтa ќе беa бaнирaни пoлa сезoнa, или ќе се прoшетaвте дo титулaтa :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom