- Член од
- 5 ноември 2010
- Мислења
- 4.841
- Поени од реакции
- 3.873
Кој ти знае,и мене ме интересира,ама колку го вози незнамбаш ме интересира колку му троши
Кој ти знае,и мене ме интересира,ама колку го вози незнамбаш ме интересира колку му троши
Ова е Бентлито на Џељо што го убија ?
Dojde gazdata,pa da go razvozi niz Skopje malce.Inace od Gostivar e.Go cuva tuka,samo tablici mu falat.
Авионче во Стара скопска чаршија, пред саат време.
Не знам чие е ова.Ова е Бентлито на Џељо што го убија ?
На братот на Џељо е во меѓувреме дознав. Тешки криминалци...Не знам чие е ова.
100% над 18 литриКој ти знае,и мене ме интересира,ама колку го вози незнам
Иначе ова Бентли е заработена како лихварски долг наводно некој си скопски бизнисмен што имал повеќе пицерии низ Скопје му бил должен на веќе убиениот Џељај Ајети Џељо и по тој основ Џељо му го зима Бентлито. Ништо чудно и да е рекет "долг"... Назад на колата ако зумирате ке приметите дека пушува Беланоча така се викала криминалната група (екипата) на Џељо. После неговата смрт колава е во сопственост на брат му Наим.
Интересна е приказнава на БентливоСкопскиот бизнисмен Коста Јанковски има колекција од супер спортски автомобили сите од брендот Ферари.
Прегледај го приврзокот 115424
http://www.idividi.com.mk/stil/avtosvet/805612/
http://www.mkd.mk/makedonija/skopje/ergelata-ferari-na-kosta-balkan-odi-na-servis-vo-shvajcarija-foto#1[DOUBLEPOST=1425173040][/DOUBLEPOST]
Иначе ова Бентли е заработена како лихварски долг наводно некој си скопски бизнисмен што имал повеќе пицерии низ Скопје му бил должен на веќе убиениот Џељај Ајети Џељо и по тој основ Џељо му го зима Бентлито. Ништо чудно и да е рекет "долг"... Назад на колата ако зумирате ке приметите дека пушува Беланоча така се викала криминалната група (екипата) на Џељо. После неговата смрт колава е во сопственост на брат му Наим.
Ах... Што да ти расправам една итересна... Иначе и на Коста Јанковски Ферари Ергелата му е од криминал и Новиов Мерцедес Г-Класа што го има погоре е на Орце Камчев затоа регстраците се ЈК (Јордан Камчев).Интересна е приказнава на Бентливо