- Член од
- 3 јуни 2014
- Мислења
- 3
- Поени од реакции
- 0
momci predlozete nekoj dobar BOSH mastor imam problem golem so BOSH pumpata
odnapred blagodaram<

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кавадарци Влатко ПП за телефон.momci predlozete nekoj dobar BOSH mastor imam problem golem so BOSH pumpataodnapred blagodaram<
momci predlozete nekoj dobar BOSH mastor imam problem golem so BOSH pumpataodnapred blagodaram<
Кико од Скопје..Работел порано кај тој Стојче бошистот од Влае..Јас таму ја носев мојата пумпа,чим прочитав Пежо 206 имаш,Лукас ли пумпа носи таа?Мене човечето не ми зема многу пари,ја предихтува,смени гумици,ја подмачка со специјално масло,рече некои лагери ми сменил,чисто педантно,уредно,заменетите делови во кутија и заедно со пумпата ми ги врати..Црево ново ми даде 30 cm..Ја донесов дома,ја намести мајсторот,запаливме и тоа е тоа..Ако ти треба бројче пиши ми,ќе ти го дадам..Веднаш се завршува работа,за 2-3 саата..Не е како кај Влатко,да чекаш по 10 и повеќе дена..И што е најбитно ти дава гаранција од 6 месеци..
Немој ни под разно лоша нафта да сипуваш
Како мислиш лоша нафта?Мислиш на црвена?Од Макпетрол ставам секогаш..И едно адитивче земав денеска..На промоција од 300 денари,на 230..Овакво е..
![]()
tocno takaДо пред некоја година `сите патишта водеа кон Кавадарци`.вероватно и сега е слично
Ako tie lukas bosot-se trosat ima vnatre na izlez kaj cefkite prsten i cetkici,koi pasuvaat od traktor store,500~600 denari bea pred godina dena,i vrsat rabota a za prediktovajne set gumici samo po bosisti ako ima.