Дали тренирате кошарка?

• Креатор на темата Креатор на темата iLe
  • Време на започнување Време на започнување

Дали тренирате кошарка?

• Вкупно гласачи
    160
Pa jas eve treniram mozhi 1.5 god mozhi i poveke.Treniram vo Prilep vo Fair Play.To e sho da se kazhi...od koga sum pochnat da treniram imame 6-7 pobedi i 2-3 porazi :D:D

нека каже некој добар клуб од скопје многу ми се тренира а не сум тренирал 4 години,и дали може да се запишам зашто имам 18 години.мислам дека не е доцна.

Јас тренирам веќе 3 години во КК Бест од Гевгелија добро е, а бевме во Приједор-Босна таму игравме така пријателски

bb[noone];2857242 напиша:
тренирав се до почетокот на летово едно 5-6 години,се додека не паднав со моторот и скинав тетива и мускул на ногата и сеуште не сум опоравен,а за враќање тешко :wink:
добив повик и повторно се вратив и сега ќе играме во трета лига, КК Гемиџии од Велес

Да, тренирам во Куманово кај Страшо(помошник тренер на КК Куманово), сега за сега одлично е.

Аха, тренирам.
Некои си две години можеби...или помалку, не знам.
Женските тимови потсеќаат на фитнес-центри. Еден дел од членовите се таму за да намалат њутните сила/тежина.
Јас не сум една од нив. Не сум тромава, ама сум ниска.
Всушност, да не беше кошарката, метар и 50 ќе останев
Не планирам да престанам. Не дека ќе бидам кошаркарка но, ја сакам кошарката како спорт.:icon_lol:
С'к че да го сменам клубот. Причина:тренирам и карате па тренинзите ми се поклопуваат.;)
Ај, со здравје.

Некој да препорача клуб во Ск било која населба,онака аматерски клуб кај што нема да бидам најслаб од сите имам 16год и висок сум??

Некој да препорача клуб во Ск било која населба,онака аматерски клуб кај што нема да бидам најслаб од сите имам 16год и висок сум??

сеа зависи колку си слаб :icon_lol:

Мoже дa препoрaчaте дoбaр клуб зa дa се зaпишaм вo Скoпје?

Дечки, ако сака некој продавам Kobe 8 system патики, не носени, број 43, купени од Америка. Кој сака слики нека пише во инбокс.

Многу сакам да тренирам кошарка но ме знам колку е тоа изводливо. Имам 26 години.
Чисто рекреативно и од љубов кон спортот.
Мислите дека постои шанса?

Многу сакам да тренирам кошарка но ме знам колку е тоа изводливо. Имам 26 години.
Чисто рекреативно и од љубов кон спортот.
Мислите дека постои шанса?
Цела трета Македонска лига е рекреативна и таму секој може да тренира. Ако си од Скопје многу лесно можеш да најдеш клуб :D

Фала многу :)
Хммм сега видов дека можеби си женско, пошто така ти пишува на профилот :D
И за женските е уште полесно да најдеш клуб, бидејќи сите се аматерски тимови, каде што воглавно играат средношколки...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom