Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Кога влегувам на некоја страна (било која) и не секогаш, ме носи на друга страна, од оние страни што се како реклами. Пробав избришав кеш, скенирав за вируси ама сеуште ми се дешава ова.

Имам проблем со слушалките на лаптопот .Кога ќе ги приклучам покажува дека No audio device is instaled ? Имал некој сличен проблем ?Слушалките се исправни и работат на телефон , друг компјутер ,мп3 и се останато но не и на лаптопот :confused:

Зошто не ми дава да се најавам на скајп кога ќе го внесам корисничкото име и лозинката ми пишува Skype can't connect :)

Последно време на chrome ми дава blank screen на видеа. Шо би можело да биде? Бришев кукис, реинсталирав, скенирав за вируси едно друго, па исто. Нешто со флеш плеерот е? Ама шо со него?

Последно време на chrome ми дава blank screen на видеа. Шо би можело да биде? Бришев кукис, реинсталирав, скенирав за вируси едно друго, па исто. Нешто со флеш плеерот е? Ама шо со него?
Само на chrome? Пошто мене најчесто ми го прави тоа спор интернет.

Можеби не е за овде прашанјето,како можам да видам дали некој ми краде од интернетот??:)

Можеби не е за овде прашанјето,како можам да видам дали некој ми краде од интернетот??:)
Ако користиш рутер симни Wireless Network Watcher или Who’s On My Wifi. Може имаш вируси или операторот те краде, затоа следи си и колку ти троши со Network Meter.

Ако користиш рутер симни Wireless Network Watcher или Who’s On My Wifi. Може имаш вируси или операторот те краде, затоа следи си и колку ти троши со Network Meter.
Да да рутер користам нешто во последно време не е како што трева.Ке ги пробам тие што ми ги кажа.

ми се појавува овој проблем 0xc000007d. Што треба да направам како да го решам. Ви благодарам

Attachments

• Untitled.png
    Untitled.png
    37 KB · Прегледи: 18
Дечки помагајте како знаете и умеете... кажувајте програми што враќаат слики од форматиран хард зашто отидоа у неповрат 120 гига слики!!!

Дечки помагајте како знаете и умеете... кажувајте програми што враќаат слики од форматиран хард зашто отидоа у неповрат 120 гига слики!!!
Recuva
TestDisk
Recover My Files
GetDataBack
EASEUS Data Recovery
Active File Recovery

Ако по форматирањето си ставал нешто на хард дискот и го вклучиш да ги бара старите слики нема да можеш да ги вратиш сите.
По што треба да враќаш 120GB најдобро е на екстерен хард диск.

Recuva
TestDisk
Recover My Files
GetDataBack
EASEUS Data Recovery
Active File Recovery

Ако по форматирањето си ставал нешто на хард дискот и го вклучиш да ги бара старите слики нема да можеш да ги вратиш сите.
По што треба да враќаш 120GB најдобро е на екстерен хард диск.
вкупно се што ми требаше беа слики од 50 гига и ги извадив сите фала на помош секако

мислам дата рикевери дека се викаше
EaseUS Data Recovery?
drw-select-lost-file-types.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom