Бодибилдинг суплементи

Член од
22 септември 2013
Мислења
102
Поени од реакции
50
Koristel li nekoj na scitec casein ? Mi treba mislenje kako se mesa i dali e ok vkusot na belgian chocolate ??

Последно уредено:
Член од
8 јануари 2015
Мислења
150
Поени од реакции
43
Не пијам никаков сок не јадам чипсови чоколади брза храна такви ствари гледам да внесувам повеќе протеини јадам 6 пати на ден, леб јадам 2-3 кришки највеќе ,пијам вода окулу 4 литри ,многу мрсно не јадам секој ручек салати и јадам многу овошје...што се однесува до спиењето 9-10 саати спијам

S

Stef Bachatero

Гостин
Не пијам никаков сок не јадам чипсови чоколади брза храна такви ствари гледам да внесувам повеќе протеини јадам 6 пати на ден, леб јадам 2-3 кришки највеќе ,пијам вода окулу 4 литри ,многу мрсно не јадам секој ручек салати и јадам многу овошје...што се однесува до спиењето 9-10 саати спијам
Супер е тоа што спиеш 9-10 саати и го подржувам тоа, не го подржувам тоа што не знаеш колку калории внесуваш и не е битно колку оброци внесуваш туку битно е колку калории и макронутриенти во текот на денот, пропратено со активност кревање тежини 2-3 пати неделно и аеробен тренинг.

Убаво ти е опишано овде што и како треба да направиш за да ослабнеш.

http://karas4training.com/mk/news/kako-najbrzo-da-gi-izgubite-stomachnite-masni-naslagi

Ако ти треба помош слободно пиши ми.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
На предходна страна бараше суплемент, реално би сакал да знам која ти е целта за да ти поможиме. Тоа што ти го болдирав да го смениш, многу овошје те лажел тој што ти дал совет за во бодибилдинг.

Член од
30 јули 2012
Мислења
135
Поени од реакции
41
Дали некој знае каде можам во Скопјево да најдам lipo6 или hydroxicut?

Член од
9 август 2014
Мислења
532
Поени од реакции
1.783
Liver tablets(не сум сигурен како ги викаат кај нас) дали се наоѓаат во Македонија? И дали постои некој бенефит од нив? Дали има некој искуство?

S

Stef Bachatero

Гостин
Liver tablets(не сум сигурен како ги викаат кај нас) дали се наоѓаат во Македонија? И дали постои некој бенефит од нив? Дали има некој искуство?
Освен ако не можеш да ја задоволиш потребата за протеини од храна не би видел некој бенефит.

Mariusz

biohemija
Член од
22 октомври 2014
Мислења
149
Поени од реакции
46
Ima vo california fitness. Benefit od takvi tabletki podobra zastita i rabota na crniot drob. Koj e filter na celiot organizam. Zavisno od toa kolku godini imas i kakva ti e ishranata moze i da ne ti trebaat.

Lester Freamon

Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Си чачкал ти за стероиди штом си наишол на нив :) А ако си зел метан веќе барај силимарин, advance liver care, тие знам дека ги имаш по нашите аптеки :)

Член од
9 август 2014
Мислења
532
Поени од реакции
1.783
Лол[DOUBLEPOST=1424716986][/DOUBLEPOST]Грешно сме се разбрале. Прашувам за Dessicated Liver tablets, еден вид суплемент. А за метан, недајбоже, ни да чујам. :D

Attachments

Lester Freamon

Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Лол[DOUBLEPOST=1424716986][/DOUBLEPOST]Грешно сме се разбрале. Прашувам за Dessicated Liver tablets, еден вид суплемент. А за метан, недајбоже, ни да чујам. :D
Не сум ги начекал овие ти што ги стави, мене кога прашува некој од околу за таблети за црн дроб инстинктот ме тера да мислам на тоа што ти го пишав :) обично доаѓа пролет, на сите им се брза да направат тело, па се почести се тие што ги бараат ваквите таблети поради причината што ти ја пишав погоре :D

Член од
23 февруари 2015
Мислења
4
Поени од реакции
0
Можеби веќе некој прашал...
Гледам сите Whey протеини што се продаваат по нашите продавници се Aspartame free.
Првпат купувам протеин и купив од овој .
Прво нешто што приметив беше дека е многу благ, па направив мало истражување и открив дека
сите протеини во нашите продавници се или со Sucralose или со Acesulfame potassium.
И двата вештачки засладувачи како и Aspartame, и двата канцерогени.

Па моето прашање е дали таа доза што ја има во Whey протеинот е занемарлива или ?

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
447
Можеби веќе некој прашал...
Гледам сите Whey протеини што се продаваат по нашите продавници се Aspartame free.
Првпат купувам протеин и купив од овој .
Прво нешто што приметив беше дека е многу благ, па направив мало истражување и открив дека
сите протеини во нашите продавници се или со Sucralose или со Acesulfame potassium.
И двата вештачки засладувачи како и Aspartame, и двата канцерогени.

Па моето прашање е дали таа доза што ја има во Whey протеинот е занемарлива или ?
немаш гајле, истото е и со дозата aspartame Zero кока колата што ја има ...

Kajgana Shop

На врв Bottom