Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
цела е тетовирана оваа, ќе ја мислат робијаш дека е по улици :D

малава не е свесна каков културен шок ја чека :lolzz:

Сега Лекич ќе игра на лев бек, Данкињата среден, а со Пенезич што правиме? Плус, десната бековска позиција повторно е никаква.
Данкава ќе е бек ап за Лекиќ затоа што Портјанко оди во пензија а овие Митова ваму таму не ми делуваат дека се по ракометот многу, нека си упишат факс. Едино оваа Стојановска делува ко прибрано девојче да се вртка во тим.

Нека дојде па ќе се слика заедно со татаратат. Иначе шо би правела на позиција на Лекиќ, ако Лекиќ не планира да си замине? (Јас искрено и посакувам да мисли на кариера)

Данкава ќе е бек ап за Лекиќ затоа што Портјанко оди во пензија а овие Митова ваму таму не ми делуваат дека се по ракометот многу, нека си упишат факс. Едино оваа Стојановска делува ко прибрано девојче да се вртка во тим.

Не ми се верува дека ја носат да биде било чија резерва.

Не е фудбал ова па да и биде резерва класична, ќе делат минутажа со оглед на тоа што и двете играат одбрана-напад.
Само и мене некако ми мириса дека Лекиќ ќе си иде на крај на сезона ако продолжат да играат вака.
Светска класа ракометарка е она, не е навикната на курташак, Индира и разлигавени фуфици.

Не ми се верува дека ја носат да биде било чија резерва.

Не е фудбал ова па да и биде резерва класична, ќе делат минутажа со оглед на тоа што и двете играат одбрана-напад.
Само и мене некако ми мириса дека Лекиќ ќе си иде на крај на сезона ако продолжат да играат вака.
Светска класа ракометарка е она, не е навикната на курташак, Индира и разлигавени фуфици.
Факт е дека играч ко Лекиќ не трпи срања ама сепак и треба замена со оглед на тоа дека видовме дека и таа може да пати од слаба форма.

Ич не се замарам за тоа, резерва ова она.. Кога можеа едни Лекиќ и Горбиц да делат минутажа тогаш за Кристијансен ич не се замарам.
Само, као што кажав погоре, да не сака да си иде оваа.

а шо ќе биде со Ихнева :) нели таа требаше да е замената за Андреа??

а шо ќе биде со Ихнева :) нели таа требаше да е замената за Андреа??
Лев бек е Ихнева, пополнува на среден зошто е подвижна.

Кристиансен е потполно различен тип на играч од Лекич. Малечка е (1.62 см) и многу подвижна. Тамам да го раздвижи спориот и неподвижен напад на Вардар. Плус и изведува пенали. Лекич ќе оди на лев бек, ќе видите. Десниот бек е проблем, таму мора да се избрка Лазович и да се донесе нов играч. За пикер да не правиме муаебт.

Ич не се замарам за тоа, резерва ова она.. Кога можеа едни Лекиќ и Горбиц да делат минутажа тогаш за Кристијансен ич не се замарам.
Само, као што кажав погоре, да не сака да си иде оваа.
vo gyor bekovskoto tio bese: amorim - gorbic - lekic...inaku lekic delese minutaza so gorbic radi toa sto nemaa soodveten igrac na taa pozicija posho redei soos ne e nekoja klasa rakometarka, a i toa bese i edna pricina plus lekic da si zamine od gyor poradi neigranjeto na nejzina prirodna pozicija[DOUBLEPOST=1424645020][/DOUBLEPOST]
Кристиансен е потполно различен тип на играч од Лекич. Малечка е (1.62 см) и многу подвижна. Тамам да го раздвижи спориот и неподвижен напад на Вардар. Плус и изведува пенали. Лекич ќе оди на лев бек, ќе видите. Десниот бек е проблем, таму мора да се избрка Лазович и да се донесе нов играч. За пикер да не правиме муаебт.
tocno taka lekic dobro igra na finta i ima dobar skok sut megutoa e mnogu pospora vo sporedba so kristiansen i mislam deka i ednata i drugata ke ima sto da pokazat naredna godina so proigruvanje na vrni pikeri[DOUBLEPOST=1424645379][/DOUBLEPOST]ne vikam deka e izgubena sezonava uste od sega no gledajki ja igrata sto ja prikazaa nasive vo sporedba so buducnost i larvik ne znam kolku sme vo pozicija da zborime za osvojuvanje na titula, preku sila ovaa godina najdobar rezultat bi bilo eventualnoto povtoruvanje na lanskiot rezultat

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom