Македонски анонимуси!

• Креатор на темата Креатор на темата templar55
  • Време на започнување Време на започнување
Некои луѓе селективно ја забораваат курир методологијата на работа, кај што редовно се цитираат "експерти" и "познавачи во полето", а инсистираат на прво лице еднина во други медиуми.
Некои таму луѓе. Некоиси луѓе.

Некои луѓе селективно ја забораваат курир методологијата на работа, кај што редовно се цитираат "експерти" и "познавачи во полето", а инсистираат на прво лице еднина во други медиуми.
Или само покажуваат како се ебе Курир методологијата. :D

Какви виновници Лурц? Не утврдуваме ничија вина овде.

Јас само ти посочив дека кога ми се обраќаш, како што го направи тоа со постот што го репостира оној Разиел, коректно е да ме цитираш. А не да глумиш дека не е насочен кон мене, туку само сум се препознал. Доколку продолжиш да глумиш лудило, јас ќе продолжувам да ти го ставам огледалото пред лице. :)
дефинитивно имаш проблем човече. Се отепа од пишување, замарање, ломотење, а те прашав ли двапати нешто конкретно, ништо не кажуваш. Не било за на форум, као киша око Крагујевца. Епа ете те цитирав, те прашав оти гледам се препозна у гоцевата раса, прислушкувањето и безбедноста, се отепа од цитирање. Епа одговори бе пиле, нели ти се знаеш...ете ја ништо не знам, глуп сум пизда што ја знам, ти се дигна, сврши што ме нападна и извреѓа.
Ај сега одговори ми како тоа безбедноста ни е подобра со ова прислушкувањево? Талибаните ги спречија нешто?

Нема појаки фрази моментално во Македонија од експерти и експертската јавност.

Некои луѓе можеби бираат медиум како што е форум за да се рекламираат. Знаат дека службите ги следат во чекор, па со самиот начин на комуникација сакаат да стават до знаење дека заслужуваат да бидат на платен список и на повисоко ниво. Такви некои луѓе, платеници и продадени души. Луѓе без свое Јас.

Ај сега одговори ми како тоа безбедноста ни е подобра со ова прислушкувањево? Талибаните ги спречија нешто?
За тоа си бираме функционери кои ги водат институциите. Тие проценуваат дали прислушкувањето дава резултати. И секако дека нема тебе да ни даваат отчет за тоа.

Доколку не ти се допаѓа, слободно гласај си други. Јас пишував за мене и не разубедував никого. Баш затоа и го цитирав Con Artist кој горе доле имаше став комплементарен на мојот. Знам дека е јавен форум и секој има право да го дискутира тој став, ама ако го правиш тоа, бар прави го машки.[DOUBLEPOST=1424449654][/DOUBLEPOST]
Некои луѓе можеби бираат медиум како што е форум за да се рекламираат. Знаат дека службите ги следат во чекор, па со самиот начин на комуникација сакаат да стават до знаење дека заслужуваат да бидат на платен список и на повисоко ниво. Такви некои луѓе, платеници и продадени души. Луѓе без свое Јас.
Не бива со тебе ад хоминем, шефе. :(

Нема појаки фрази моментално во Македонија од експерти и експертската јавност.
Тоа е стара пракса тука, бившите особено ја користеа. (а и овие)
Напиши што кур сакаш и само додај - експертите тврдат.

како и да е:
Многу контрадикторност и недоследност во изјавите на Заев, што се докажа неколку пати. Не треба граѓаните да дозволат да бидат манипулирани од негова страна.

Последно уредено:
Тоа е стара пракса тука, бившите особено ја користеа. (а и овие)
Напиши што кур сакаш и само додај - експертите тврдат.

како и да е:
Многу контрадикторност и недоследност во изјавите на Заев, што се докажа неколку пати. Не треба граѓаните да дозволат да бидат манипулирани од негова страна.
Порано беше она според извори блиски до кабинетот. Сега се експерти. Транзиција велат

Последно уредено:
Поздрав до Горда, зошто она е бомба!

Патем не се уозбилувајте толку таман стасавме до фазата комедија, во очекување на делот со Смилковско. Туку ги жалам следните кои ќе седнат на владино столче и празен буџет. Тие ќе си го однесат најмногу, не овие. Овие сега на бегање и шипките од барокните изданија ќе ги однесат со себе.

@dzonyb за тебе оваа, слушај прва реченица: Штом те видам ми се темни...

Popcorn-15-Scary-Movie1.gif

Поздрав до Горда, зошто она е бомба!
:D

Е да,изненади Грофчето.Кој би рекол,дека при ваква конкуренција,она ќе биде главната sвезда на првата сезона од серијалов..Не рекле за џабе,"испод мира,триста вира".

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom