Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Или само покажуваат како се ебе Курир методологијата.Некои луѓе селективно ја забораваат курир методологијата на работа, кај што редовно се цитираат "експерти" и "познавачи во полето", а инсистираат на прво лице еднина во други медиуми.
Некои таму луѓе. Некоиси луѓе.
дефинитивно имаш проблем човече. Се отепа од пишување, замарање, ломотење, а те прашав ли двапати нешто конкретно, ништо не кажуваш. Не било за на форум, као киша око Крагујевца. Епа ете те цитирав, те прашав оти гледам се препозна у гоцевата раса, прислушкувањето и безбедноста, се отепа од цитирање. Епа одговори бе пиле, нели ти се знаеш...ете ја ништо не знам, глуп сум пизда што ја знам, ти се дигна, сврши што ме нападна и извреѓа.Какви виновници Лурц? Не утврдуваме ничија вина овде.
Јас само ти посочив дека кога ми се обраќаш, како што го направи тоа со постот што го репостира оној Разиел, коректно е да ме цитираш. А не да глумиш дека не е насочен кон мене, туку само сум се препознал. Доколку продолжиш да глумиш лудило, јас ќе продолжувам да ти го ставам огледалото пред лице.![]()
Некои луѓе селективно ја забораваат курир методологијата на работа, кај што редовно се цитираат "експерти" и "познавачи во полето", а инсистираат на прво лице еднина во други медиуми.
Некои таму луѓе. Некоиси луѓе.
За тоа си бираме функционери кои ги водат институциите. Тие проценуваат дали прислушкувањето дава резултати. И секако дека нема тебе да ни даваат отчет за тоа.Ај сега одговори ми како тоа безбедноста ни е подобра со ова прислушкувањево? Талибаните ги спречија нешто?
Не бива со тебе ад хоминем, шефе.Некои луѓе можеби бираат медиум како што е форум за да се рекламираат. Знаат дека службите ги следат во чекор, па со самиот начин на комуникација сакаат да стават до знаење дека заслужуваат да бидат на платен список и на повисоко ниво. Такви некои луѓе, платеници и продадени души. Луѓе без свое Јас.
Чаре?Нема појаки фрази моментално во Македонија од експерти и експертската јавност.
Тоа е стара пракса тука, бившите особено ја користеа. (а и овие)Нема појаки фрази моментално во Македонија од експерти и експертската јавност.
Порано беше она според извори блиски до кабинетот. Сега се експерти. Транзиција велатТоа е стара пракса тука, бившите особено ја користеа. (а и овие)
Напиши што кур сакаш и само додај - експертите тврдат.
како и да е:
Многу контрадикторност и недоследност во изјавите на Заев, што се докажа неколку пати. Не треба граѓаните да дозволат да бидат манипулирани од негова страна.
Поздрав до Горда, зошто она е бомба!