- Член од
- 24 мај 2014
- Мислења
- 5.312
- Поени од реакции
- 5.937
Мислам дека зборуваш за Gule Tattoo студио провери.Шојма врска тоМе интересира кој беше чоекот,имаше јаки тетоважи напраено. Од Македонија е,мислам од Скопје.... Неможам никако да го најдам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека зборуваш за Gule Tattoo студио провери.Шојма врска тоМе интересира кој беше чоекот,имаше јаки тетоважи напраено. Од Македонија е,мислам од Скопје.... Неможам никако да го најдам
Шојма врска тоМе интересира кој беше чоекот,имаше јаки тетоважи напраено. Од Македонија е,мислам од Скопје.... Неможам никако да го најдам

Не е тојМислам дека зборуваш за Gule Tattoo студио провери.

Ќе се карамеOf izvini ja mislev sakase piceto da go najdes![]()
Борчиш попуст за тетоважа за овај муабет 
ha ha gotovo -Не е тој
Ќе се карамеБорчиш попуст за тетоважа за овај муабет
![]()
samo bez karanjeSimon pain ltd pobaraj na fbИмаше некој тату артист на фејсбук слики од чупенца кај шо ги има истетовирано над пи*ето, една имаше бубамара клаено![]()
![]()
Ќе можи линк ако знај некој?
Брат да си жив и здрав,тој е [emoji482] [emoji482] [emoji482]Simon pain ltd pobaraj na fb
Храбро и одлично!Ја имам тетовирано пред некој месец . За оние што незнаат тоа е свети Димитриј . Мислења ?
Многу добраЈа имам тетовирано пред некој месец . За оние што незнаат тоа е свети Димитриј . Мислења ?

Војвода Солунски - браво на храброста !!!!Eve od poblisko , majstorot e od strumica oskatatto
) izleze deka e grk zatoa se smeese ironicno btw sluckata ne bese vo mkdСе смеел пошто по преданијата војводата го убива бугарскиот хан кубрат заштитувајќи го Солун. И грците се православни но треба да ги разбереш и нив пошто за нив ние сме Бугари.Pred nekojden me prasa eden covek grk li si posto ja vide tetovazata vo fitness studio mu vikam ne makedonec i pocna ironicno da se smee i kaza a makedonec a i prodolzi ironicno da se smee i rece ali dobra tetovaza majdobra sto sum videl) izleze deka e grk zatoa se smeese ironicno btw sluckata ne bese vo mkd