Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Се наога некаде пирс за на веѓата ама на магнет?

Sakam da znam dal e legalen tazerot vo MKD? I da se nosi sekojdnevno kako samoodbrana?

Има ли на форумов тема компјутери??
Има ли некој користено лаптоп со екран на допир?? Како сте задоволни? Кој производител??

Можам лекарско уверение за работа да си извадам кај матичниот лекар?
И пошто ми е прв пат да вадам, може да ми објасни некој процедури. Каде, како, колку пари, колку се чека и тн...

Можам лекарско уверение за работа да си извадам кај матичниот лекар?
И пошто ми е прв пат да вадам, може да ми објасни некој процедури. Каде, како, колку пари, колку се чека и тн...
Можеш доколку твојот матичен лекар е во комисијата за издавање на лекарски уверенија бидејки ке ти треба очен,уво грло и нос ,интернист и лабараторија (крвна слика и урина)

Сакам да знам дали некој има полагано PЕT англески јазик во британски центар и какви се неговите искуства, на што да се обрати внимание? Нека пише во пп. Благодарам.

Sakam da znam dal e legalen tazerot vo MKD? I da se nosi sekojdnevno kako samoodbrana?
Ако го купиш легално (пример од Микеи) мислам дека можеш да си го носиш. Еден другар имаше пред неколку години и го носеше секогаш со себе, дури и полиција му го имаше затекнато ама не му правеа проблеми, сега не знам како е, ова зборам за пред 5-6 години.

Ако го купиш легално (пример од Микеи) мислам дека можеш да си го носиш. Еден другар имаше пред неколку години и го носеше секогаш со себе, дури и полиција му го имаше затекнато ама не му правеа проблеми, сега не знам како е, ова зборам за пред 5-6 години.
Sakam da go kupam preku internet. Ama ne tipicen tazer nego kako flashlight. Kako ova https://www.youtube.com/watch?v=h9AveKCIeyc

Inace vo Mikei dan znaes kolku se?

Не знам каде треба да стои темава.

Дали некој знае дали постојат мемоари или било каква книга за војната во Македонија 2001, знам дека постојат емисии, но постои ли книга од генерал, политичар и сл?

Не знам каде треба да стои темава.

Дали некој знае дали постојат мемоари или било каква книга за војната во Македонија 2001, знам дека постојат емисии, но постои ли книга од генерал, политичар и сл?

Има, ,,Сведоштва 2001" од Генерал Панде Петровски

Има, ,,Сведоштва 2001" од Генерал Панде Петровски

Оваа се наоѓа ? o_O Ја коа барав пред 2-3 години, ми кажаа дека останале само малку примероци и било ептен тешко да дојдеш до примерок.

Оваа се наоѓа ? o_O Ја коа барав пред 2-3 години, ми кажаа дека останале само малку примероци и било ептен тешко да дојдеш до примерок.
Ја има во електронска верзија, излезе сега пред неколку месеци мислам.

Има ли некој добар човек кој би сакал да ме упати некаде кајшто јас би можел аудио касета да ја претворам во ЦД?

Некому можеби лаичко прашање ама јас стварно немам идеја каде да го направам ова.

Ако веќе некој знае, пожелно е да ми кажете како се движат цените и колку време би ми одземало.

А за темава дали е на место не знам, ако не ви е тешко преместете ја кадешто треба. Фала.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom