Исхрана - првиот клучен фактор за постигнувањето на атлетско тело

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Они се замараат и се жртвуваат во ББ повеќе неголи ние рекреативците.[DOUBLEPOST=1424278660][/DOUBLEPOST]Они се замараат и се жртвуваат во ББ повеќе неголи ние рекреативците.

Последно уредено:

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Подобро да се замарам со глупости отколку како него да вбризгувам цела фабрика стероиди и тон хемија. И, јас немам цел да личам на него. Гаден ми е.
epa toa e muabetot be drugarce...ti vbrizgaj go celiot svet nikad nema da go postignes toa so on go postignal....se dur si so toj stav a toj steroidi zatoa e tolkav...drugar nema kratok pat krv rabota i pot sekoj mocan den...ti treba da postavis osnovi na disciplina...pa tek posle da pocnes da se zamaras so procenti...

kako so rekov mn dobar muabet prai izgledaj go videoto[DOUBLEPOST=1424280758][/DOUBLEPOST]
Се согласувам. Тие што се на стероиди, да дигнат едно шише од два литра ќе имаат одма резултати, а обичен човек ако не се замара толку, не знам какви резултати би постигнал.
da da oni ne vezbaat i ne se zamaraat uopste nikakva zrtva...si se ladat op steroidce i BAM muskuli...

Член од
24 октомври 2012
Мислења
812
Поени од реакции
510
da da oni ne vezbaat i ne se zamaraat uopste nikakva zrtva...si se ladat op steroidce i BAM muskuli...
Никаде не пишав дека не вежбаат, дека си ги ладат... Само сакав да кажам дека со стероиди, и помалце да вежбаш од некој што е природен кој се утепува од вежбање и ја пази исхраната, во најмала рака ќе имаш слични резултати ако не и подобри.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Никаде не пишав дека не вежбаат, дека си ги ладат... Само сакав да кажам дека со стероиди, и помалце да вежбаш од некој што е природен кој се утепува од вежбање и ја пази исхраната, во најмала рака ќе имаш слични резултати ако не и подобри.
Нема кој да му пренесе на фил и кај дека не треба да дига ништо за да биде голем, само да појача на стероидите и наредена е работата ;) Пиши му е-маил со инструкции :toe:
Се согласувам. Тие што се на стероиди, да дигнат едно шише од два литра ќе имаат одма резултати, а обичен човек ако не се замара толку, не знам какви резултати би постигнал.
Пиши ми една програма и мене и најди ми од тие стеродиите што со шишето кога го дигам ќе го растам бицепсот, ако имаш некои и за со лажица ако кревам прати ми и од нив бидејќи сум мераклија на јадењето :icon_mrgr:

Член од
10 март 2014
Мислења
1.033
Поени од реакции
1.287
Ахахахахах а зошто би земале тон стероиди ко со пол кило можат да си завршат работа тие пријателе верувал или не помалце земаат од некој рекреативци.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Ахахахахах а зошто би земале тон стероиди ко со пол кило можат да си завршат работа тие пријателе верувал или не помалце земаат од некој рекреативци.
Маалски муабети, стероиди како Фил или Каи скоро никој не зема од проста причина што се премногу скапи, типовите земаат хормони и супстанци во вредности од стотици иљади долари годишно, не гледам луѓе по теретаниве што воопшто можат да заработат толку пари, а не пак да ги дадат на стероиди, нема да можат ни Фил ни Каи да не стојат спознорите позади нив.[DOUBLEPOST=1424285659][/DOUBLEPOST]
Го користам myfitnesspal, ама не знам дали е тоа за сирова или обработена храна. Јас како што знам нутритивни вредности се мерат на сирова храна, но проблемот ми е дали храната кога се обработува ги губи своите првични нутритивни вредноси?
Макронутритивните не ги губи туку ги менува, а некои од микронутривините и целосно ги губи.

Член од
10 март 2014
Мислења
1.033
Поени од реакции
1.287
Маалски муабети, стероиди како Фил или Каи скоро никој не зема од проста причина што се премногу скапи, типовите земаат хормони и супстанци во вредности од стотици иљади долари годишно, не гледам луѓе по теретаниве што воопшто можат да заработат толку пари, а не пак да ги дадат на стероиди, нема да можат ни Фил ни Каи да не стојат спознорите позади нив.[DOUBLEPOST=1424285659][/DOUBLEPOST]
Макронутритивните не ги губи туку ги менува, а некои од микронутривините и целосно ги губи.
Пријателе нема рекреативци само во Македонија.

Член од
16 февруари 2015
Мислења
67
Поени од реакции
80
epa toa e muabetot be drugarce...ti vbrizgaj go celiot svet nikad nema da go postignes toa so on go postignal....se dur si so toj stav a toj steroidi zatoa e tolkav...drugar nema kratok pat krv rabota i pot sekoj mocan den...ti treba da postavis osnovi na disciplina...pa tek posle da pocnes da se zamaras so procenti...

kako so rekov mn dobar muabet prai izgledaj go videoto[DOUBLEPOST=1424280758][/DOUBLEPOST]

Да го видам него без тон стероиди и хемија на што ќе личи?;)

Ќе го шутираат по улица.

Можеш да ја имаш најдобрата програма, најдобрата исхрана, па пак нема да бидеш ни на пола пат како тој, затоа што стероидите ти даваат нешто што организмот природно не го прави и не мора да се убедуваме. Затоа сите се шибаат ко луди, а не само тие, туку и јас знам рекреативци што земаат илегално од Грција.

Јас немам цел да бидам како тие слонови, затоа што не ми се допаѓа таков изглед, но тој изглед со исхрана и тренинг не се добива, туку со стероиди, стероиди и стероиди, а не малку, туку многу.[DOUBLEPOST=1424286823][/DOUBLEPOST]
Ориз 100 грама необработен има 77 јагленохидрати, а обработен колку јагленохидрати би имал?

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Абе што си праите бајрам на памет,ДА,некој што се боцка ќе изгледа боље неголи некој што се замара 24/7(стеф шеф прмер) а тие такви што се боцкаат искачаат,се пијанчат,си јадат у ројал,си јадат у палма,и пак имаат боље тело од вечином у теретана,ама тие да излезат на такмичење ќе им се смеат.

Друг муабет се овие што се СВЕТСКИ ЕЛИТИ во ББ,тие се замараат до грамче и за исхрана и за исхрана,различни типови на вежбања,стануваат навечер за да имаат оброк дур спијат,тоа е БОЛЕСТ која не се постигнува само со стероиди и хормони,не бидете наивни до толку.

Член од
15 февруари 2008
Мислења
395
Поени од реакции
397
Да го видам него без тон стероиди и хемија на што ќе личи?;)

Ќе го шутираат по улица.

Можеш да ја имаш најдобрата програма, најдобрата исхрана, па пак нема да бидеш ни на пола пат како тој, затоа што стероидите ти даваат нешто што организмот природно не го прави и не мора да се убедуваме. Затоа сите се шибаат ко луди, а не само тие, туку и јас знам рекреативци што земаат илегално од Грција.

Јас немам цел да бидам како тие слонови, затоа што не ми се допаѓа таков изглед, но тој изглед со исхрана и тренинг не се добива, туку со стероиди, стероиди и стероиди, а не малку, туку многу.[DOUBLEPOST=1424286823][/DOUBLEPOST]
Ориз 100 грама необработен има 77 јагленохидрати, а обработен колку јагленохидрати би имал?
Е од вакви да се чувате лепотани!!!
Незнае колку јх има оризот али затоа е експерт кој се боцка, колку се боцка и кај се боцка....
Звер

S

Stef Bachatero

Гостин
Стероидите не фунцконираат, само креатин функционира и протеини и напорна работа.

Да видиме докази.
1 година.

Флекс Веелер со стероиди.

После не користење на стероиди.

Паул Дилет

Јас не би зел совет од вакви типци не знам за вас.

Член од
10 март 2014
Мислења
1.033
Поени од реакции
1.287
Стефче никој не рече дека не земаат само некои мислат дека овие баткиве земаат многу претерано.

Член од
16 февруари 2015
Мислења
67
Поени од реакции
80
Абе што си праите бајрам на памет,ДА,некој што се боцка ќе изгледа боље неголи некој што се замара 24/7(стеф шеф прмер) а тие такви што се боцкаат искачаат,се пијанчат,си јадат у ројал,си јадат у палма,и пак имаат боље тело од вечином у теретана,ама тие да излезат на такмичење ќе им се смеат.

Друг муабет се овие што се СВЕТСКИ ЕЛИТИ во ББ,тие се замараат до грамче и за исхрана и за исхрана,различни типови на вежбања,стануваат навечер за да имаат оброк дур спијат,тоа е БОЛЕСТ која не се постигнува само со стероиди и хормони,не бидете наивни до толку.
Ти можеш да имаш доста средена исхрана и тренинг, но залудно е, пак нема да изгледаш ни 30% како нив. Само спореди ги сите тие светска елита ББ на што личат кога ќе престанат да користат стероиди и хемија.

Ниту најдобар тренинг, ниту најдобра исхрана, ниту најдобар тренер не ти помага ако телото не си го збогатиш со тоа што не произведува природно.

Kajgana Shop

На врв Bottom