Според ова,во потесниот круг влегуваат Кирил Радев,Спас Ташев,Борис Вангелов и Димитар Валадимиров.
Според ова,во потесниот круг влегуваат Кирил Радев,Спас Ташев,Борис Вангелов и Димитар Валадимиров.
Борис Вангелов = Борис БорисовСпоред ова,во потесниот круг влегуваат Кирил Радев,Спас Ташев,Борис Вангелов и Димитар Валадимиров.
Вака... Јас само прашав дали имаат било какви црковни документи за родното место на прадедо ми, и кажав дека се викал ____ (име и презиме), роден ____ година во _____ село/град... Ми одговорија потврдно - дека имаат документи за неговото родно место, само дека треба да им дадам попрецизни податоци што би им помогнале во пребарувањето. Не им пратив ништо затоа што немав никаква друга информација. Тие сепак ми пишаа повторно за нешто што успеале да најдат, и имав среќа тоа да е баш за фамилијата на мојот прадедо. Тоа е сѐ, не им побарав ништо конкретно, ниту свидетелства ниту било што, затоа што имав премалку податоци. Сфатив дека шансите ми се најдобри ако барам црковни документи, затоа што сите деца се крштевани. Толку.
Ne e dobro ova ama da vidime so ke bidi
Знам за случај каде што се смени статусот по 2 месеци од поднесување на дополнителни документи. Бројчето е 86ХХ од 2012г.Dali nekoj znae za kolku vreme treba da mi se smeni statusot jas vcera podnesov dopolnitelen dokument.inaku sum od 2012 so procedura a na dopolnitelna stojam zaglaven veke edna godina.fala
Mene mi se smeni za 2 nedeli.Ako imas original stari dokumenti.Prethodno bev 8-9 meseci na dopolnitelna.Знам за случај каде што се смени статусот по 2 месеци од поднесување на дополнителни документи. Бројчето е 86ХХ од 2012г.
so 4000 ti e ili 400ZDRAVO edno prasanje kaj moze da se proveri dali e dostaven dokument za poteklo od strana na posrednik pred tri meseci brojceto mi e 4..-2014 statusot ne e promenet se uste na razgleduvanje stoi i dali ima nekoj so ubavi vesti da ima izlezeno brojce od 2014
400-2014 mi e brojceto a imam podneseno poteklo blagodara odnapredso 4000 ti e ili 400
Рано ти е уште не е почната 2014.400-2014 mi e brojceto a imam podneseno poteklo blagodara odnapred
Kako mislis so druga procedura se tie od 2104?Рано ти е уште не е почната 2014.
Ако со видел бројчиња од 2014 тие се со друга процедура не се како нас.
Тие веќе имале БГ државјанство се откажале па сега си го бараат назад. И за нив рокот е 6 а за нас 12 мсеци.Kako mislis so druga procedura se tie od 2104?
Drugar izgleda mn golema greska imas, znaci i jas sam od 2014 g, kamo sreka ednas da imav pasos [DOUBLEPOST=1424271746][/DOUBLEPOST]Тие веќе имале БГ државјанство се откажале па сега си го бараат назад. И за нив рокот е 6 а за нас 12 мсеци.
A ti pobratime mnogu si licen na toa klipcinjata? T.e najubav!!Da znaev deka tolku tolku bugari ima tuka....nikogas nemase da se zaclenam na forumot....faggots!
Зошто сум грешка?[DOUBLEPOST=1424271959][/DOUBLEPOST][ quote="LazarG, post: 7128648, member: 74430"]Da znaev deka tolku tolku bugari ima tuka....nikogas nemase da se zaclenam na forumot....faggots!Drugar izgleda mn golema greska imas, znaci i jas sam od 2014 g, kamo sreka ednas da imav pasos