Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Рекалами на PV, конечно:jeeee:. Со последниве реклами ја враќам инвестицијата и почнувам да профитирам. Во план ми беше да инвестирам многу повеќе, но си играаат топло - ладно, така да менувам план, да видам што ќе биде со странава...:cool:

Еве нешто ново слично на ПаидВертс
само што тука ќе се заработува од сопствените кликови
и од рекламите кои ќе ги купите а на кои ќе кликаат
други и вие ќе заработувате од нив акции
од 39.99 почетна цена странава стартува денеска во
11.30.

Пробувам на ПВ да додадам некој долар во My ad campaigns и ми пишува error restricted account кога пробувам да уплатам преку пејпал....

Пробувам на ПВ да додадам некој долар во My ad campaigns и ми пишува error restricted account кога пробувам да уплатам преку пејпал....

лимитиран им е пејпалот, мислам дека поради тоа неможе да се уплаќа, и ќе се среди (бар ко шо читав на фб) до крајот на овој месец или почеток на наредниот (ако се им течело според планираното, ако не излезат дополнителни проблеми со пејпалот)

Последно уредено:
лимитиран им е пејпалот, мислам дека поради тоа неможе да се уплаќа, и ќе се среди (бар ко шо читав на фб) до крајот на овој месец или почеток на наредниот (ако се им течело според планираното, ако не излезат дополнителни проблеми со пејпалот)
А зошто? Обично кога се појавуваат проблеми со пејпал следува крај на страната...

А зошто? Обично кога се појавуваат проблеми со пејпал следува крај на страната...
Јас имам информација дека Пејпал ќе престане да соработува со сите ПТЦ страни..

Koga paypal nekogo ke otkaci, turi mu ...na stranata:) PV go dostigna maksimumot i poleka no sigurno ide nadolu ..mozda dava uste rekalmi ama i PTCIRCLE davase pa koga paypal go otkaci, zamina ispod jadransko more.:)
A mislam a i na fb pisuva deka DIGADZ poleka no sigurno se oporavuva , posle prelezanite detski bolesti i ima perspektiva..dokaz postaviv deka isplaka:)[DOUBLEPOST=1424186011][/DOUBLEPOST]Koj saka na sigurno da igra, od bery ne mu gine isplatabuxbery11.JPG
Na 103 k clenovi im isplatile 607k dolari ..sto se uste niedna strana ne go psotignala...Bery isplaka bez investicija, ama koj saka da vlozi nekoj doalr na upgrade ke zeme mnogu povece so garancija...dolgi meseci stranata e broj 1 ptc na site rang listi
http://www.buxbery.com/?ref=kralmortal

Последно уредено:
На DigAdz еве веќе недела дена добивам по ФАНТАСТИЧНИ 0.028 некои денови и по 0.01... незнам кој група си (колку поени имаш) ама ја еве имам безмалку 6000 , девојка ми има 3000 поени и добива реклами со севкупна вредност од ФАНТАСТИЧНИ 0.008...
Не велам дека нема да се опраи, амa додека да се опраи има време :D
Изволте
iS6ntXZ.png

Oвој никад више нема да враќа 150% од уплатата тоа бидете сигурни :D
Vlozi nekoe dolarce, ke bide mn podobro..:) ABe nova e stranata, treba ludjeto da vlozuvaat vo nea, kako na pv..a i ova pocna da zaebava (mislam na pv) i toa na debelo..

Vlozi nekoe dolarce, ke bide mn podobro..:)

Али работата е што јас сум втори левел на 6000 поена, не ми се верува да ќе се смени и да вложам, до сега требало тоа да се промени за да можам да земам поголеми реклами

0000011111pv.JPG[DOUBLEPOST=1424269624][/DOUBLEPOST]
Ja zatoa se cudam kaj mi e isplatata na payza vece 5 dena :D[DOUBLEPOST=1424269706][/DOUBLEPOST]
Али работата е што јас сум втори левел на 6000 поена, не ми се верува да ќе се смени и да вложам, до сега требало тоа да се промени за да можам да земам поголеми реклами
Digadz se oprava, poleka no sigurno...citaj malce za pv.:)prestana so apypal, sega zezaat i so payza..cekam 7 dena mala isplata nikade ja nema :)

Прегледај го приврзокот 114685[DOUBLEPOST=1424269624][/DOUBLEPOST]
Ja zatoa se cudam kaj mi e isplatata na payza vece 5 dena :D[DOUBLEPOST=1424269706][/DOUBLEPOST]
Digadz se oprava, poleka no sigurno...citaj malce za pv.:)prestana so apypal, sega zezaat i so payza..cekam 7 dena mala isplata nikade ja nema :)

Март се очекува да им го пуштат пак пејпал, имаше вчера известување на PV, мислев и денес ќе стои ама го тргнале а ќе го сликав да го стаам тука...
Во секој случај треба да го средат, бидејќи не верувам да Јо не се замара оти милиончето му лежи на таа сметка што му е блокирана...

Прегледај го приврзокот 114685[DOUBLEPOST=1424269624][/DOUBLEPOST]
Незнам зошто толку си се запнал против ПВ а баш спротивно го рекламираш Дигадз, значи се случува нормално дека ќе се среди се и ќе ти исплатат а и да се надеваме дека и пејпал ќе се врати во функција.

Незнам зошто толку си се запнал против ПВ а баш спротивно го рекламираш Дигадз, значи се случува нормално дека ќе се среди се и ќе ти исплатат а и да се надеваме дека и пејпал ќе се врати во функција.

Остај, сончогледот се врти накај е сонцето. Така е и со кралот :D
Едно време PTC страните му беа фаворит ништо не ги мењаше, Paidverts беше шит страна, па преку ноќ Paidverts магично се претвори во најдобрата (од сите други) страна за заработка а сите останати птц страни се за него скам.
Нема везе...

ама најјак е кога преку ноќ менува мислења..
особено за овој неговиот фамозен Монсун, прво шиба исплати рекламирања фички фајчини за него.. после 2 дена „е отиде и монсунот, каснат со исплати, нишо појче од 5центи не се вади “ .. за утредента пак да го фали дека правел неверојатно 0.20$ на ден! :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom