Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Очигледно е дека не си го прочитаПарите не рала линкот што го поставив.Види,проблемот,не е дали ти си поминала добро,туку дали останатите утнале.Кога членовите на странате се разбудиле ,што виделе,ако вчера имале да речиме 100 000 bap поени,денес имаат нула.И,сега што им преостанува?Со,што ќе заработуваат?Ќе мора да инвестираат,за да добијат bap,или,повторно од нула,па за 2 месеци,можеби ќе стигнат до некој bap.И тоа не е најстрашното,туку,во следна прилика,тој ќе им го направи истото.Знаеш,многу луѓе се на оваа страна,баш ради bap системот.И администраторот го упропасти,за своја лична корист.А,каде е неговата корист?Па,во луѓето што сосила ги тера да инвестираат.А,до ,шанкерче,значи како што се шпекулира,демек,зависи дали пејпал ќе го одблокира,а ако не средината на март,или почеток на април е новиот swap.
Го читав линкот уште пред месец дена.
Кога се разбудиле викаш? Хахахах, колку спиеле кога на почетна стоеше цела недела за БАП swap-от. Баш имаше еден типец што 2 месеци не се уклучувал, се ставил во vacation mode - е тој беше позитивно изненаден, сега има повеќе поени од што би имал да не се случил swap-от.
Жалам, ама PV не е само PV. Парите не растат на дрво. Јас чував неколку долари за после swap-от со нив е купив реклами, купив акции :D Еве ти идеја за овој swap, спреми се уште од сега. Чувај се што ќе добиеш од реклами, само одржавај ја групата. Не ги реинвестирај. Сигурно ќе имаш доволно за да скокнеш во некоја група после swap-от. Добронамерен совет.
@sankerce
Џо ќе го одложува swap-от додека не биде готова барем програмерската канцеларија во Полска. Моја проценка - до кај мај некаде. Ама никогаш не се знае.

"Се што е потребно се состои во тоа да го кликнете овој линк:http://incomerain.com/?ref=28831

Многу од нас поголемиот дел од своето слободно време го поминуваат седејки на своите компјутери, но со помош на овој сајт би можеле да заработите и до 300 евра месечно а притоа да одвоите малку од своето слободно време.
Се што треба е да ги кликнете линкот, да се регистрирате и да го препратите линкот на вашите пријатели. Секој клик се плаќа 5$, а исплатата се врши кога ке имате 300$. За подетални информации пишете во коментар или во порака!"

Некој го има ова пробано?

"Се што е потребно се состои во тоа да го кликнете овој линк:http://incomerain.com/?ref=28831

Многу од нас поголемиот дел од своето слободно време го поминуваат седејки на своите компјутери, но со помош на овој сајт би можеле да заработите и до 300 евра месечно а притоа да одвоите малку од своето слободно време.
Се што треба е да ги кликнете линкот, да се регистрирате и да го препратите линкот на вашите пријатели. Секој клик се плаќа 5$, а исплатата се врши кога ке имате 300$. За подетални информации пишете во коментар или во порака!"

Некој го има ова пробано?

Скам. Еден збор е доволен :D 5 долари од клик, без инвестиција мало сутра :)

Drugari edno prasanje za CROCLIX.ME, dali nekoj ja koristi, kolku moze da im se veruva, i dali ima nekoj zemano pari od nea, sekoja informacija e dobredojdena, pozz do site

Drugari edno prasanje za CROCLIX.ME, dali nekoj ja koristi, kolku moze da im se veruva, i dali ima nekoj zemano pari od nea, sekoja informacija e dobredojdena, pozz do site

rYfNR9p.png

И Ecoclix е од истиот газда и исплаќа и од екокликс имам payment proof...
цепај слободно

http://prntscr.com/67dkwx
Sepak ke ja reklamiram ovaa strana , zasto e licencirana i trademark kompanija, barem ke tera bez problem:) Zemav i isplata za rekordno vreme, moze da se reklamiraat i sopstveni strani, krediti se zarabotuvaat so surfanje, 1surff= 1kredit.... http://earningspot.com/?ref=kralmortal
Retki se mnogu tie strani so zelena oznaka na http, znak za trade mark, garancija deka ne e scam

ABe spajder, ostaj buljasite ko donmexo, sankerceto malo i jesika travestitot..si lecat kompleksi so ludjeto, koj znae kakvi budalis se vo privaten zivot :0

Незнам кој во последниве 10 15 страни се избламира до немај каде, DonExo бар си стои на тоа што го пишал пред месец дена и сега, тебе крајот не ти се наоѓа прво птц страните биле број еден пејдвертс не чинела, ти удрија 50 центи од клик у глава одма пејдвертс најзакон страна е, им го лимитираа акаунтот, и следно "нема што, ништо не ги заменува птц страните како ојоо мојо, буксбери буксвертајз, отиде пејдвертс у заборав али затоа КАКВА БОМБА ДОАЃА ОД ДИГАДЗ лелееееееееее еве само денес грал алекс заработи неверојатни 0.9 центи ваааауу!!! "

Ко ќе ја изгасат дигадз? Пак птц страните најдобра опција ќе бидат?

@temjan Definitivno skam ne si go gubi vremeto

Kaj mu otide postot na ovoj kralot dali go izbrisa sakav da mu pisam i da go prasam vo temeva
samo tvoite postovi si gi citas i samo onie koi ti replicirale ne citas po se izgleda drugi postovi
bidejki ako si cital ke znaese deka sankerce go raboti ova so zenska mu.
Najak si mi zimi se koga ke vidam tvoj post i kolku i da mi e unisten denot tvojot post me razveseluva.

ох кутрио он, кога би знаел само trademark шо значи.. а уште повеќе тоа „зеленкото горе“ .. лееееееееелеее уште не можам да престанам да се кикотам :vozbud:

Najak si mi zimi se koga ke vidam tvoj post i kolku i da mi e unisten denot tvojot post me razveseluva.
102.5% !!!

за пари шо не го бива правење - не го бива*.. дај бар нека земе циркузант нека биде.. ќе го смее народо без проблем :D

*disclaimer (ако уопште знаеш шо значи тоа) : 1,14$ ; 2.41$ ; 4,18$ не се сметат за пари правење =)

јас моите 700-800к бапови ги сменив за шерови под 180 кога падна..после 6-7 дена и повеќе шеровите ги претворив за бапови -еден шер за 290 и нешто пр.едноставен :D 757326 бапс /180 =4207 шерови(на кој се има и девизиа неделно ако ти стојат зависи колку акции имаш :P ) 4207*290=1220136 бапови :P за многу кратко време но следам на форумот . А за да работите со акции треба да ризикувате за да добиете имав околу 2500 шерови ги купив за 0.041 ги продадов за 0.067после пак купив за 0.036 ги продадов за 0.047 сега на 2500 шерови со кар од 0.02 се 50 долари за премногу кратко време ...колку само пати имам изгубено по 20-30-50 долари за само неколку минути или пак добиено[DOUBLEPOST=1424413818][/DOUBLEPOST]колку само може да се заработи на бап свапот само тие што добро го разбираат ...луѓето да дојдат до ќеш или бапови ги продаваат нивните конвертирани бапови на кој вложиле и сега во паника за цена од 0.03 0.04 која само страшна загуба е :S кога може да се почека само малку време и да се продадат за многу повеќе кое што се исплати од цел месец нема врска дали си во 8-10-12 група..[DOUBLEPOST=1424414147][/DOUBLEPOST]пак ќе пишам за да се добие дневната сума на рекламите од што зависи пред се ?? кога со готов кеш се купуваат шерови, кога се вложува на кампањи.провизијата на концертирање која беше 3% сега е 10% од шерови за пабови од....има доста работи...многу е добра да се случува 2 до три пати овој бап свап и со ќе може долготрајно да работи принципот на овој сајт....Само ако може одговор на ова : Како очекуваат луѓето да добиваат добри реклами секоа ден кога треба да ревложат купуваат шерови за акции ..не се вложува во кампањи...која се враќа за 3 до 4 месеци..доста долго испадна сето ова мислам дека нема ни да се чита премногу е заморувачки[DOUBLEPOST=1424414540][/DOUBLEPOST]Ако има некое подобро место каде без познавање на хтмл цсс...или пак има добар сајт со акции,валути и ми објасниш како функционира еве јас ќе вложам 500 долари и ќе ставам пруф на форумов ..но моето мислење е дека мај трафиг валуе е доста добра инвестиција за секој денар кој се може да се вложи

Последно уредено:
Прашуваш дали има,па јас искрено и не можам да ги добројам колку нови revenue sharing излегуваат.Еве,на пример оваа - http://www.clikrev.com/?r=spidermix38
Се зачленав пред некој ден,ама,слаба беше заработката со кликање без инвестиција.И,вчера инвестирав 5$ преку пејпал,а гледајќи вчера како одеше еве овај момент инвестирав уште 5$,преку биткоин.Од вчера до денес,состојбата на акаунтотScreenshot from 2015-02-20 18:49:25.png

Dobro na kraj ispadna deka site strani se fejk i od nikoja nemozes da zarabotis pari na net, pogotovo Libertagia rabotev 10meseci zaludno stignav do golden paket so 1300 dolari vo balance , kartickata stigna pari nemoze da se vadat , se e lazno napreveno cela strana e fejk mn normalno i logicno e na nekoj strani na den zarabotuvas po 0.25$ a na ovaa po 3 dolari na den 15 dolari nedelno od najslabiot paket a da ne zboram za drugite, ne si go gubete vremeto na libertagia ova vi go kazuvam od iskustvo i ne gi gledajte slikite ili videata koi se dokazi demek posto treba da ste glupi a da ne primetite deka se lazni. pozdrav neka jadat site trici kolku sakat deka zarabotuvaat nikoj nema da vi dade dokaz deka izvadil pari kade cisto se gleda deka e negova kartica i vadi pari NIKOJ toa go nema napraveno klipcinjata na yt se lazni , pozz

Dobro na kraj ispadna deka site strani se fejk i od nikoja nemozes da zarabotis pari na net, pogotovo Libertagia rabotev 10meseci zaludno stignav do golden paket so 1300 dolari vo balance , kartickata stigna pari nemoze da se vadat , se e lazno napreveno cela strana e fejk mn normalno i logicno e na nekoj strani na den zarabotuvas po 0.25$ a na ovaa po 3 dolari na den 15 dolari nedelno od najslabiot paket a da ne zboram za drugite, ne si go gubete vremeto na libertagia ova vi go kazuvam od iskustvo i ne gi gledajte slikite ili videata koi se dokazi demek posto treba da ste glupi a da ne primetite deka se lazni. pozdrav neka jadat site trici kolku sakat deka zarabotuvaat nikoj nema da vi dade dokaz deka izvadil pari kade cisto se gleda deka e negova kartica i vadi pari NIKOJ toa go nema napraveno klipcinjata na yt se lazni , pozz

Либертагиа има картички испратено само на 2-3ца од ЦЕЛ Балкан, а нажалост ниедна во Македонија. Да не си нешто грешка? Друго, за 10 месеца, ако сака нека му умре и козата на комшијата, ама без инвестиција немаш напраено 1300 долара и стигнато до Gold member па и сосе реферали па шо сака нека е. Чист пример еве ќе се земам себеси, 3 профила имам на Либерта, немам реферали па сум Booster на 2 профила а на еден сеуште Bronze member а кликам скоро година ипол...

@spidermix38 навистина крена толкава галама вчера за 6522 BAP што ги имаш?
Jessica,ќе ја напуштам паидвертс,не работам повеќе на неа,само да ги уновчам,ако ги исплати,и фајронт.Би ти било и тебе паметно тоа да го направиш.Колку што читнав тазе вести,ни на пајза не плаќа,или касни ептен со плаќање,а јас да се молам и да го чекам со месеци,слабо.Значи,да ги уновчам тие бапови што останаа и то е.Инаку,ако нешто ти значи,на таа што ја постирав веројатно ќе вложувам многу повеќе.Ако го прегледаш форумот на неа,ќе видиш по колкави суми се вртат.А сега стартира.И како што кажав предходно,пикирав уште 3-4,за кои верувам дека ќе тргнат,едната официјално стартува утре.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom