Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема некој Дојранчани на форумот да стават слики да видиме езерото било најдојдено до ѕидот, се правела и уште една плажа на почето на стар дојран
имам јас некои слики од надојдената вода во дојран, до вечер ќе ставам![]()
Нема некој Дојранчани на форумот да стават слики да видиме езерото било најдојдено до ѕидот, се правела и уште една плажа на почето на стар дојран
Ќе има риби?Добри сезони за риболов ќе не очекуват!![]()
ja cu ti prvom prilikom uradit to kad budem iso tamo jer to je od mene 7km.javim ti se uskoroPoštovanje svima na forumu i u Makedoniji!
Ja sam iz CRO i imam jednu molbu.Naime,služio sam JNA na karauli Nikolić,selo Nikolić,sjeverno od jezera.Ima li koja dobra duša da mi fotografira karaulu i pošalje mi slike.Slike mogu biti u maloj rezoluciji.
Još jedan veliki pozdrav svima!
Hvala!
Со оглед на тоа дека Романтик е у Дојран сите очекуваат смешни цени, што не е така, со оглед на тоа што Романтик е на врвно ниво, цената е добра, услугата и се друго е скоро одлично.Може ли некој да каже какви се цените и воопшто услугата во хотел Романтик - Дојран?
Ок, а какви се цените? Храна, пијалак?Со оглед на тоа дека Романтик е у Дојран сите очекуваат смешни цени, што не е така, со оглед на тоа што Романтик е на врвно ниво, цената е добра, услугата и се друго е скоро одлично.
800, 1000, 1200, 1500 денари од вечер.Апартмани за 2ца има ли?
Која цена се движат??