Дојран

• Креатор на темата Креатор на темата 436053
  • Време на започнување Време на започнување
Нема некој Дојранчани на форумот да стават слики да видиме езерото било најдојдено до ѕидот, се правела и уште една плажа на почето на стар дојран

Нема некој Дојранчани на форумот да стават слики да видиме езерото било најдојдено до ѕидот, се правела и уште една плажа на почето на стар дојран

имам јас некои слики од надојдената вода во дојран, до вечер ќе ставам :)

имам јас некои слики од надојдената вода во дојран, до вечер ќе ставам :)

Ете ви :) http://gevgelijanet.com/index.php/2014-01-09-21-19-29/item/1071-дојран-каков-го-знаеме

Некој да не ја знае пејачката од Партизан,таа плавата што пее Тајчи е било уметничко име..Како се вика,или ФБ да даде..

Poštovanje svima na forumu i u Makedoniji!
Ja sam iz CRO i imam jednu molbu.Naime,služio sam JNA na karauli Nikolić,selo Nikolić,sjeverno od jezera.Ima li koja dobra duša da mi fotografira karaulu i pošalje mi slike.Slike mogu biti u maloj rezoluciji.
Još jedan veliki pozdrav svima!
Hvala!
ja cu ti prvom prilikom uradit to kad budem iso tamo jer to je od mene 7km.javim ti se uskoro

Дојранчани како е таму доле???
Водата ви ги проголтала плажите :confused:
Дали се работи на нешто околу овој проблем??

Дечки како е превозот Дојран - Скопје? Каснат линиите или се редовни? Имате некој ред на возење да ми пратите, ме интересира кога е првиот автобус од Дојран за Скопје.

Може ли некој да каже какви се цените и воопшто услугата во хотел Романтик - Дојран?

Може ли некој да каже какви се цените и воопшто услугата во хотел Романтик - Дојран?
Со оглед на тоа дека Романтик е у Дојран сите очекуваат смешни цени, што не е така, со оглед на тоа што Романтик е на врвно ниво, цената е добра, услугата и се друго е скоро одлично.

Со оглед на тоа дека Романтик е у Дојран сите очекуваат смешни цени, што не е така, со оглед на тоа што Романтик е на врвно ниво, цената е добра, услугата и се друго е скоро одлично.
Ок, а какви се цените? Храна, пијалак?

Апартмани за 2ца има ли?
Која цена се движат??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom