Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Game of thrones гледм имаат многу напумпан рејтинг, од тоа што го видов на јутуб не ми е нешто посебно, вреди да се слимнува ? :D

Не, јас не прашав и ја симнав, се заебав.
И ја изгледав, во просек по ден ипол на сезона.

Game of thrones гледм имаат многу напумпан рејтинг, од тоа што го видов на јутуб не ми е нешто посебно, вреди да се слимнува ? :D

:confused:

Колку е тапа периодот за серии, најмногу се радувам на сабота кога излегува Gold Rush

Не сум уште, не сум баш сигурен дека вреди да се гледа

Сите што пишаа во темата беа со позитивни критики, а уште и ако си фан на Breaking Bad нема шанси да не ти се допаѓа.

40 годишницата од SNL е одлична, обавезно гледање. Се прснав од смеење, а нема некој од актерите и музичарите што не се појави.

Progress: 3/4

The Rains of Castamere ја имам изгледано 5-6 пати, ама секој пат ме наежува, од моментот кога почнува да свири песната па се до самиот крај. И на крај се затемнува и идат кредитс без никаква музика, те остава со отворена уста во тишина да мислиш на тоа што само што си го изгледал :cuc:
Progress: 4/4

And now my wait begins...

Изгледа излезе блу реј верзијата така да ќе ги има конечно екстра материјалите од 4та сезона

40 годишницата од SNL е одлична, обавезно гледање. Се прснав од смеење, а нема некој од актерите и музичарите што не се појави.
Пушти ми торент по пп... ги гледав на јутуб ама исечоци само.

1507077_919807868052962_3340737716025438322_n.jpg

:vozbud::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom