E
Epsilon
Гостин
И од кај заклучи дека екипи како Стоук и Вест Хем би го шетале под мишки како лубеница?
Бистро дете си, а и гледам Монтевидео, позз.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И од кај заклучи дека екипи како Стоук и Вест Хем би го шетале под мишки како лубеница?

Мислам дека не ни имаше интерес за него од нас. Чудно е дали воопшто и сега има али надеж ми дадоа Скај Спортс викендов кога го ставија на тикерот како можно решение за средината за на лето, и тоа е нештоДетето требаше да се пазари уште на времето,ама гадојве лупнаа пари и бидна.

Не викам не,можда имало интерес од наша страна,ама само у фан клубовМислам дека не ни имаше интерес за него од нас. Чудно е дали воопшто и сега има али надеж ми дадоа Скај Спортс викендов кога го ставија на тикерот како можно решение за средината за на лето, и тоа е нешто![]()
1992 или 1993. Извонреден е.Ни кавани ни фалкао не се материјал за англиски лига и за тој ритам.Можеби порано да, али сеа тешко.Јас само резимирав дека кавани е моментално боље од фалкао побрз поснажен.Не пратам француско посебно не овие псж , ама верати ако игра вака или приближно до ова секоја утакмица јас немам коментар.Како мува беше еј сегде го имаше, дури и Куртоа го приметив на пар моменти се вртеше наназад да провери у гол да не му седи.Топка не му пројде на детево , колкав е ?
Ќе го трампаме за Ди Марија. DuuuhВерати би ни завршил огромна работа, само дали би биле и тој и ПСЖ отворени за бизнис.
Само уште да го бараа од Манчестер... xDАко не го лапне Анчелоти пошо веќе некое време го бара не верувам да го одбие Манчестер.
Ракцијата на Блинд кога го добивме арсенал за наредна рунда
https://www.youtube.com/watch?v=qv0FMULCeco#t=264
п.с. која некултура од Давид , се уби од ркање по опремата на ББЦ
Еј еј кочите малце,колку шанси сјеба Кавани за да го даде тој еден гол?ок не дека промаши чисти зицери ама споредбава со Фалкао не држи.Освен денеска колку пати сте го гледале Кавани годинава а тоа да не е Лш?Па цела година игра у тиња форма,сега у последниов период малку дигна глава,инаку беше полош и од Фалкао.
Има вистина у тоа,дека се отвараше добро,дека е поснажен.ама има вистина и у тоа дека доби добри топки,такви како што Фалкао кај нас нема видено.Значи доѓаме до делот наречен среден ред.Какви центаршути му ја цртаа на глава.Ја лично мислам дека и Кавани да дојде ќе биде иста песна,значи ако се иде на таа карта,боље нека го откупат Фалкао.Ех, требале да го остават видеото од муабетиве...
Кавани за еден меч влезе во онолку шанси колку Фалкао за цела сезона. И тоа против Челси.
Види му ги проигрувањата со левиот бек, памет му извадија на Ивановиќ. Колку е само поснажен во дуели од Фалкао, иако на изглед, Кавани е соленка.