Шипките на кеј

• Креатор на темата Креатор на темата Menshealth
  • Време на започнување Време на започнување

Dali do sega ste vezbale na sipkite na kej ?

• Вкупно гласачи
    132
Чин Уп на вратило обичен фат ти е за бицепс гради грб раширен за гради(под гради мислам на цел преден дел без стомачни мускули другите сите мускули) а тесен фат (цел грб ) и трите начини ти го развиваат бицепсот
Пул уп важи исто како чин уп само наместо бицепс развиваш трицепс....
Чинап за гради (Y) И пулапс за трицепс....
Дете земи анатомија прочитај, концентрично и ексцентрчно движење и кои мускули се активираат.

Чинап за гради (Y) И пулапс за трицепс....
Дете земи анатомија прочитај, концентрично и ексцентрчно движење и кои мускули се активираат.
Не му кажувај многу многу, долгогодишно искуство има членот.. Незнам како до сега не си знаел дека со чинап се вежбаат гради, пулапс се вежба врат, листови и трицепс, а со склекови нозе. /sarcasm

Вертикално влечење не може да се смета за активирање на градите...

Гради се активираат со туркање(push)

Грешка сте ме разбрале ....
Чин Уп ги развива бицепсите
Пул уп трицепсите
но зависно од како ке го фатиш вратилото дали широко или тесно развива и другите горе наброени мускули

Пул уп трицепсите
но зависно од како ке го фатиш вратилото дали широко или тесно развива и другите горе наброени мускули

Жити све кој ти го кажал ова ?

Пул уп трицепсите
пул уп не ги развива трицепсите не трескај зелени, едина вежба да кажеме на вратило што тоа може да го прави до негде е muscle up

Не му кажувај многу многу, долгогодишно искуство има членот.. Незнам како до сега не си знаел дека со чинап се вежбаат гради, пулапс се вежба врат, листови и трицепс, а со склекови нозе. /sarcasm
врат :pos:

кој што сака нека мисли и нека си докажува попаметниот попушта затоа нема да коментирам веќе....еден ден ке видите дека е така....Ме занима со какви спортови се занимавате вие што не се согласувате со мене?

кој што сака нека мисли и нека си докажува попаметниот попушта затоа нема да коментирам веќе....еден ден ке видите дека е така....Ме занима со какви спортови се занимавате вие што не се согласувате со мене?
(y)

eec.jpg

Со исхрана како си?
дома мама што прави за ручек , (гравче ,ориз со пилешко , стек , компири варени ,тестенини , ѓувеч, мусака ,пица, едноставно обична македонска кујна )
доручек јајца, урда, млеко ,јогурт, интегрален леб, овес, некогаш тостче
вечера си варам ориз или компир со риба конзерва , кисело млеко , павлка и сл .
меѓу оборци овошје банани, јаболка , портокали и сл.
вода после секој оброк 30 -40 мин пола литро

дома мама што прави за ручек , (гравче ,ориз со пилешко , стек , компири варени ,тестенини , ѓувеч, мусака ,пица, едноставно обична македонска кујна )
доручек јајца, урда, млеко ,јогурт, интегрален леб, овес, некогаш тостче
вечера си варам ориз или компир со риба конзерва , кисело млеко , павлка и сл .
меѓу оборци овошје банани, јаболка , портокали и сл.
вода после секој оброк 30 -40 мин пола литро
Od prilika kolku vnesuvash na den ccal? Nakaj 2200?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom