Pa se funkcionira uste po stariot zakon. Tek od koa ke go izglasaat i potpisat noviot i od denot koga oficijalno ke stapi vo sila ke ima promeni a do togas tesko na tie sto aplicirale a nemaat dokomenti sto se baraat spored momentalniot zakon :/Сите тие 431 се одбиени? Тоа е многу бе.
имаш право @нервоза. што не правиме, дремиме на странана на правосудство 24/7 бараме по секакви архиви куќи станови и цркви, роднини моли коли а некој/а ќе појди до ЕУ и на крајот ќе го откаже за што за еден германски или шведски пасош. не разбирам зашто? море сите тие таквите се од оние години ко не се бараше сето ова а ние му го кркаме па уште праќале писмо до мин. и биле горди што зеле словенско, eх БОЖЕ само толку можам да кажам.Dodeka nekoj se borat so site sili da zemat bg drzavjanstvo i probuvat so se i sesto drugi trazat osloboduvanje od istoto.Koj k.. im e na tie luge ne mi e jasno.
Од кај знаете дека тие луѓе се Македонци? И Бугари родени и пораснати во Бугарија се откажуваат од државјанството, ги има еден куп преселени во држави кои не дозволуваат двојно државјанство.имаш право @нервоза. што не правиме, дремиме на странана на правосудство 24/7 бараме по секакви архиви куќи станови и цркви, роднини моли коли а некој/а ќе појди до ЕУ и на крајот ќе го откаже за што за еден германски или шведски пасош. не разбирам зашто? море сите тие таквите се од оние години ко не се бараше сето ова а ние му го кркаме па уште праќале писмо до мин. и биле горди што зеле словенско, eх БОЖЕ само толку можам да кажам.
Јас не закажував, отидов директно и ми ги примија документите најнормално. Само провери си за секој случај дали е работен ден кога ќе се носат документите.Za nosenje na dopolnitelen dokument vo pravosudie vo sofija treba li da se zakazuva ili moze da se nose sekoj den?
Луѓе, запамтете веќе еднаш:Сега има нешто од тоа што беше дека до 6 степен ке може да се докажува и зима происход или ништо,пак слепа улица за нас на дополнителна???
Da da i ti si vo pravo znaci ima i takvi ali veruvaj deka poveketo se od ovie nasite ko na vremeto se zemase za malku pari ko davaa taka bez nikakvi dokumenti a nie glumevme teski patrioti i sega koga ni dojde jajceto na gazo vikame ama za so taka da bide.znaci i jas se stavam vo toj kos na teski patrioti oti mojte prijatelki ko dremea 2009-2010 na ladnoto pred pravosudie jas i se smeese koj idiot sum bila covece.A sega preobrna i drvo i kamen samo za da zemam.Mojot posrednik mislam deka ko me vide u grad saka da me natepa od tolku so mu dosaduvase.Ne za drugo uste mu dosaduvamoti tuka se neli majka mi tatko mi sestra mi.Од кај знаете дека тие луѓе се Македонци? И Бугари родени и пораснати во Бугарија се откажуваат од државјанството, ги има еден куп преселени во држави кои не дозволуваат двојно државјанство.
Има веќе сменети по случаен избор проверував има некои бројчиња околу14500 со сменет статус.[DOUBLEPOST=1424188631][/DOUBLEPOST]Има ново соопштение за дополнитела проверка..и страната не им работи..Значи очекувајте промена на статус на бројчиња од 14 000 натаму.
А што вие да имате шанса не би го направиле тоа . Ние сега нели истото го правиме на некој начин. Јас воопшто не им замерам и потполно ги разбирам.Da da i ti si vo pravo znaci ima i takvi ali veruvaj deka poveketo se od ovie nasite ko na vremeto se zemase za malku pari ko davaa taka bez nikakvi dokumenti a nie glumevme teski patrioti i sega koga ni dojde jajceto na gazo vikame ama za so taka da bide.znaci i jas se stavam vo toj kos na teski patrioti oti mojte prijatelki ko dremea 2009-2010 na ladnoto pred pravosudie jas i se smeese koj idiot sum bila covece.A sega preobrna i drvo i kamen samo za da zemam.Mojot posrednik mislam deka ko me vide u grad saka da me natepa od tolku so mu dosaduvase.Ne za drugo uste mu dosaduvamoti tuka se neli majka mi tatko mi sestra mi.
ПОСТ НА ДЈАНОТДа не возиш кола со расипани кочници и без рикверц?
Да и во известувањето има испуштени броеви а се вратени на дополнителна. Не се сите објавени.Razgleduvav malku i vidov deka i od 152xx imaat nekoi status deka i sledi ukaz..znaci poveke pregleduvaat od toa sto davaat.