пунтер
betfair trader
- Член од
- 21 март 2011
- Мислења
- 5.498
- Поени од реакции
- 9.281
Интересна тема, илјада пати сум си го поставил прашањето дали вредело што си заминав, тешко ми е да го најдам одговорот,Живеам во еден од најскапите градови во светот така да со една плата ( жена ми не е во можност да работи поради децата) не живеам некој кој знае колку подобар или побогат живот него во МКД, така да некоја финансиска добивка не можам да кажам дека имам.Од финансиска гледна точка единствена утеха ми дава што некако успеав да купам имот (нормално на кредит) и како што цените секојдневно тука летаат нагоре ненормално лудо ,во секој момент можам да дојдам солидна сума на пари кога би решил да го продадам и да заминам на некој друг град или друга земја вклучувајки и МКД.
Кога станува збор за губенње си го го изгубив животот кој се живее во МКД и некој чуства, станувам се побесчуствителен и себичен, можеби таков требало да бидам и во МКД.Тука немам ни пријатели, ниту време за многу дружење, цел живот ми се одвива во трчање и бркање со времето, едноставно преку курац ми од тоа, собракајот е хаос, буквално ми се гади.
Кога станува збор за губенње си го го изгубив животот кој се живее во МКД и некој чуства, станувам се побесчуствителен и себичен, можеби таков требало да бидам и во МКД.Тука немам ни пријатели, ниту време за многу дружење, цел живот ми се одвива во трчање и бркање со времето, едноставно преку курац ми од тоа, собракајот е хаос, буквално ми се гади.