Гинеколог.Pri seksualen odnos imam bolka ili ne znam i sama sto e. Vo jajnicjte da recam cesto mi doagja na mockanje
Neznam dali prasanjevo e vo soodvetna tema no bi bila blagodarna ako dobijam nekoj sovet.
Има различни видови болка од различни причини.Pri seksualen odnos imam bolka ili ne znam i sama sto e. Vo jajnicjte da recam cesto mi doagja na mockanje
Neznam dali prasanjevo e vo soodvetna tema no bi bila blagodarna ako dobijam nekoj sovet.
Од преголема возбуда телото ти се шекнало целото, и мозокот почнал да дава погрешни команди кон мускулите, затоа почнале да ти се грчат прстите на рацетеСо дечко ми имавме секс во кучешка поза,ова уште во почетоците на моите сексуални искуства.
По само 5 минутно пенетрирање.толку многу ми се сврти,што почнаја да ми се стегаат прстите на рацете.буквално ми се парализираја ми се свиткаја во тупаница.
Потоа почнаја и рацете на крај и устата.викнавме и брза помош,но додека дојдоја веќе почна да ми се пушта телото во нормала.
Направив секакви испитувања се беше во ред,до ден денес не знам зошто дојде до такво нешто.
Да не има некој некакво мислење од што би можело да биде ?[DOUBLEPOST=1424131374][/DOUBLEPOST]Со дечко ми имавме секс во кучешка поза,ова уште во почетоците на моите сексуални искуства.
По само 5 минутно пенетрирање.толку многу ми се сврти,што почнаја да ми се стегаат прстите на рацете.буквално ми се парализираја ми се свиткаја во тупаница.
Потоа почнаја и рацете на крај и устата.викнавме и брза помош,но додека дојдоја веќе почна да ми се пушта телото во нормала.
Направив секакви испитувања се беше во ред,до ден денес не знам зошто дојде до такво нешто.
Да не има некој некакво мислење од што би можело да биде ?
Тоа би значело дека ако повторно се возбудам за нешто друго,што нема врска со секс.мозокот би давал повторно такви команди ?Од преголема возбуда телото ти се шекнало целото, и мозокот почнал да дава погрешни команди кон мускулите, затоа почнале да ти се грчат прстите на рацете
Како бе да.не ме плаши уште толку....кај една година живеам со стравот да не ми се повтори истото.Да истово му се случи на другар додека имал секс со женска му,и таа почнала да се парализира.
И да ти се повтори парализирањето ќе ти делува во прв момент страшно, ама не треба да се плашиш бидејки таа парализа не остава никакви последици за понатамошното здравје.Како бе да.не ме плаши уште толку....кај една година живеам со стравот да не ми се повтори истото.
Znachi po red :Hey ) Baram mislenje od site mashki ovde pa i zenski, se nadevam deka ke odvoite malce vreme. Znaci vaka, so decko mi sme zaedno 10-11 meseci i uste sme nemale seks. Jas imam 17 godini i nikogas sum nemala seks, nevina sum. I sea sakam da imam seks so nego ama ima nekolku raboti sto me premisluvaat: 1.Strav mi e deka nema da znam kako i sto da pravam zatoa sto mi e prv pat a toj vekje bil so povekje devojki i e iskusen. 2.Znaci vtoro e teloto. Mnogu si go sakam teloto imam ubav oblik i slabicka sum, se sakam osven gradite znaci nemam gradi mnogu mnogu malce. Mnogu maski gi palat gradite i sea strav mi e da ne ne mu se svigja teloto radi toa. Znam, toj so te saka ke te saka kakva i da si ama ete radi toa strav mi e. 3.Se plasam deka posle toa ke me ostavi, toj mi vika mnogu te sakam i nema posle toa da te ostavam da mi bilo samo za seks nemase da bidam so tebe tolku vreme, i mi vika bas ke ni bide poubavo. Ete toa e :/ znam deka malce e glupavo ama ve molam za mislenje, fala odnapred :*
Не знам за совет али еве нешто слично поврзано со твојот случај погледни https://www.youtube.com/results?search_query=Sex+Sent+Me+To+The+ERСо дечко ми имавме секс во кучешка поза,ова уште во почетоците на моите сексуални искуства.
Да не има некој некакво мислење од што би можело да биде ?[DOUBLEPOST=1424131374][/DOUBLEPOST]Со дечко ми имавме секс во кучешка поза,ова уште во почетоците на моите сексуални искуства.
Да не има некој некакво мислење од што би можело да биде ?
Мала си за да прашуваш такви прашања. Школувај се сега. То време за учење е.kakvo e cuvstvoto za vreme na seks dali bole mnogu i dali mnogu tece krv