Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
неам многу време денес за анализи "поголеми" се решив да го искористам сонцево за трошење на париве шо ги напрајв неделава али вака
Волски (Торпедо) над 0,5 1,70
Овој им е еден од најдобрите поентери а Слован е во криза особено голманите им бранет катастрофално во последно време и пред два дена бувнаја 2 рекорда по поразот од ЦСКА 12-0
и и ова ја го бркам 5 пати со ред и влегвит
Исерлон 1,5+ прва ,2,5+ прва 1,90 3,20

@Stefan-kobe ако уште не си отворил акаунт на бет365 сега му е мајката.. 50 посто бонус не се малку а :icon_lol:... минимум две утакмици ти е услов за бонусот...

vKHxGLX.jpg
Имам акаунт ама не го користам веќе година дена. :D Планирам пак да го активирам периодов.

Или јас или Барбора, на овој свет нема место за нас двајцата. :pistoldz:

Синоќа лудачата одигра феноменален меч, ја збриша Бушар од теренот. Фантастичен сервис, одлична игра на мрежа, со еден збор, феноменално. 3-2 во меѓусебните за Бартел, вечер ќе биде 4-2.

Некој случајно ама случајно да не знае како завршила утакмицата Fc Kontu-Lps вчера?

@Ставрогин абе на времето бев депозит правил директно од картица на бет 365 исто и за исплата е сеа не ми дава друга опција за повлекување на пари освен директно на картица,немам друга опција или да им пишам на чатот може ке ми дадат на скрил да потеглам пари.
Ти шо мислеш овака постручен?

Цска - Армани h2, 17.5 се премногу.
Ефес - Фенер прво+
ПАО 1

@Ставрогин абе на времето бев депозит правил директно од картица на бет 365 исто и за исплата е сеа не ми дава друга опција за повлекување на пари освен директно на картица,немам друга опција или да им пишам на чатот може ке ми дадат на скрил да потеглам пари.
Ти шо мислеш овака постручен?

Нема да ти дадат. За да направиш повлекување на Скрил, прво мораш да направиш депозит преку Скрил. И плус тоа, мора прво на картичката да имаш повлечено барем онолку пари колку што си депонирал, за да можеш потоа да повлекуваш на Скрил.

Или јас или Барбора, на овој свет нема место за нас двајцата. :pistoldz:

Синоќа лудачата одигра феноменален меч, ја збриша Бушар од теренот. Фантастичен сервис, одлична игра на мрежа, со еден збор, феноменално. 3-2 во меѓусебните за Бартел, вечер ќе биде 4-2.

Ili jas ili Olivo

Igrav protiv nego i so Montanes i so Munoz kade sto spasi i mec topki i trista cuda mora da proigra vecer Carbales Baena

Нема да ти дадат. За да направиш повлекување на Скрил, прво мораш да направиш депозит преку Скрил. И плус тоа, мора прво на картичката да имаш повлечено барем онолку пари колку што си депонирал, за да можеш потоа да повлекуваш на Скрил.
Ебал сам го ежо,ке стојат парите до подобри времиња,несмеам директно на картица да повлечам оти големиот брат све гледа :D

Ебал сам го ежо,ке стојат парите до подобри времиња,несмеам директно на картица да повлечам оти големиот брат све гледа :D

Ако не е поголема сума, повлечи слободно. Овие арамиите не се гледаат во помалите суми.

До 1000 евра ако е ич не му ја мисли :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom